Menu
Kunst, kultur, sport & mad / På tur

God musik og god stemning

..men altså en aneles vådt er det her i Norborg, hvor den 30. udgave af Nord-Als Musikfestival løber af stablen. Efter en lidt lang og vejarbejdefyldt tur til Als. Ankom vi endelig til den lidt interimistiske campingplads eller rette og sagt fodboldbanen i Nordborg, for det er det den er. Vi fik anvist en plads og fik kørt vognen på plads og Gud hvor er jeg glad for at vi har solceller på taget af vognen, for når det bare er en fodboldbane vi ligger på, ja så er der altså ikke noget strøm. Men med solcelle og batteri, så har vi hvad vi behøver og med et modem fra 3, ja så er her også lige en netforbindelse. Dejligt når det lige nu er Rasmus Seebach der underholder. 😉

I aftes var Dizzy Mizz Lizzy i gang på den store parkscene og inden koncerten gik i gang, nåede vi lige at hilse på sønnike og ønske tillykke med det flotte resultat i mundtlig engelsk i går.

Det er dejligt at se, at mange af de børn som er med på sådan en festival også har høreværn på, det var bestem ikke noget jeg så for bare et par år siden.

I formiddags slog vi lige et smut ind omkring Sønderborg og fik shoppet lidt, bl.a fandt jeg en kort skind bolero, med korte ærmer, hvor prisen var 799, men med 70% rabat, fik jeg den for 240. dejligt.

Efter turen ind til Sønderborg, smuttede vi ned på festivalpladsen for, at høre lidt af den musik der skulle komme her i eftermiddags og klokken 1414:30 gik Medina på scenen. Jeg er faktisk ikke den store fan af hende og har heller ikke hendes musik, men jeg må sige at hun bestem overraskende med en super energisk show og nogle dejlige rockede numre. Ja, selv Søren synes om mange af dem.

I aften står der både Rungsted og Kreutzfeldt og Big Fat Snake på programmet, så det skal nok blive en hyggelig aften. Og så må I da godt krydse fingre for at regnen stopper og gerne NU. 🙂

Ha’ en dejlig fredag.

2 kommentar

  • Catarina
    12. juni 2010 at 09:24