Menu
Hverdagen

Det er simpelthen for VILDT!

Som nogle af jeg nok ved, så ser jeg så dårlige at jeg har briller. Tidligere brugte jeg linser, men efter at jeg er blevet lidt smågammel, er jeg blevet nød til at have glidende overgang i mine brilleglas. Jeg er; som mange andre kvinder lidt forfængelig og derfor tager jeg for det meste ikke briller på når jeg er til fest. De ligger pænt i tasken og det er yderst sjældent, at de komme op sådan en aften, ja så hellere se dårligt end at tage dem på. Når jeg fotografer er brillerne altid i vejen, da jeg altid tager kameraet op til mit venstre øje og det har irriteret mig gevaldigt, at jeg ikke kunne se i søgeren uden dem på.

Her for noget tid siden begyndte der at komme den her tanke i mit hoved; måske en operation ville kunne klar det. Da jeg havde gået og tænkt over ideen i noget tid, ringede jeg til min øjenlæge og spurgte om de mente, at en operation ville kunne klare problemet og svaret var; JA. Da jeg nu havde dem i røret spurgte jeg om de kunne anbefale en klinik som kunne klar det (jeg ser nemlig ikke dårligt nok til at få det på det offentliges regning), det kunne de. Jeg fik ringet og bestilt en tid til forundersøgelse, en forundersøgelse som ville vare en hel time.

I sidste uge var jeg så til forundersøgelse, hvor mine øjne blev tjekket både manuelt men også på diverse maskiner og resultatet var; at de bygningsfejl og andre dårligdomme, godt kunne opereres. De ville dog kun operere mit højre øje, som er det øje der er dårligst, da mit vestre øje er så godt som normalt, hvilket jeg jo godt vidste i forvejen.

I går, var så dagen hvor jeg skulle under laserkniven og jeg må da indrømme, at jeg dagen igennem har var en smule nervøs/spændt. Så er det at en tid kl. 18:30 bliver bandet langt væk, men jeg valgte selv det sene tidspunkt, for at det kunne blive uden for arbejdstiden, sååååå. 🙂

Søren kørte mig ind til klinikken og kørte så ud efter et par erindre, inden kan kom og hentede mig igen. Jeg kom til nærmest på klokkeslet og inden der var gået 10 minutter, sad jeg i en meget behagelig lænestol med fødderne oppe. Der skulle jeg sidde med lukkede øjne en små 3-kvartes tid, hvorefter jeg skulle ind og tjekkes, inden de gav mig lov til at tage hjem. Med mig hjem havde jeg nogle øjnedråber som jeg de næste 6 dage skal dryppe med og nogle øjne-fugt-dråber som jeg også skal dryppe med, for at øjet ikke bliver for tørt. Allerede da jeg kom hjem skulle jeg dryppe første gang og jeg kunne, selv om øjet løb i vand, læse hvad der stod på pakken.

Det er simpelthen for vildt at jeg nu, for første gang i 41 år, kan ser normalt uden nogen former for hjælpemidler. WAUW siger jeg bare. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

31 Kommentar

  • Catarina
    15. juni 2010 at 17:00