Sæt igang

17. juni 2010

Jeg er træt i dag og det er ikke sådan at jeg kom vildt sent i seng og jeg har også sovet rigtigt godt, men træt er jeg. Måske en omgang spinning efter arbejde hjælper på trætheden. Jeg satser på det – og nu må jeg da vist heller se at sætte igang, for ellers ender det med at jeg kommer for sent ud af døren.

Ha’ en dejlig dag – torsdag er det vist.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. juni 2010 at 07:32

  Tak – og en dejlig dag til dig 🙂 solen kommer 🙂

  • Reply Catarina 17. juni 2010 at 19:44

   @Helle K.: Ja solen kom og er her stadig. Skønt! 😀

 • Reply Bente 17. juni 2010 at 08:35

  Hmmm … gad vide, om det er noget med den her dag (eller nat). Jeg havde også vildt svært ved at vågne her til morgen (faktisk faldt jeg i søvn igen, mens min mand var i bad ;-)).
  Men du må under alle omstændigheder have en dejlig dag. Og jo, det er torsdag :D.

  P.S. Tillykke i øvrigt med din øjenoperation. Det må være fedt at kunne smide brillerne. Men … jeg tør altså ikke få sådan en operation. Jeg er simpelthen en pivskid, når det kommer til mine øjne ;-).

  • Reply Catarina 17. juni 2010 at 19:46

   @Bente: Det er da lige før jeg tror det, når vi ligefrem er flere. 🙂 Jeg vågnede først sådan rigtigt op efter middag og nu hvor jeg har været til spinning er jeg helt på toppen.

   Det er vildt fedt ikke at have briller på og i går var jeg ude og fotografere for første gang siden i mandags og for filan da, hvor er det bare dejligt ikke at have brillerne på. 😀

 • Reply TinaLiel 17. juni 2010 at 14:00

  Først tillykke med ældste!!!!! Og så tillykke med operationen. Må bare være vildt fedt! Har selv overvejet det da jeg ikke er god til at tage hverken briller eller linser på. Gjorde det slet ikke ondt? Også tillykke med at det går sønnen så godt til eksamenerne. Håber at energien har fundet dig. KNUS♥

  • Reply Catarina 17. juni 2010 at 19:58

   @TinaLiel: Nej jeg mærkede slet intet. Og hvis jeg havde vidst at det var så let og smertefrit, havde jeg gjort det for år siden. 😉

   Tak for lykønskningen til ældste, den er givet videre. 🙂

 • Reply Fru E 17. juni 2010 at 19:36

  Håber det har givet dig lidt energi med spinningen 🙂

  Er lige kommet hjem selv og tror bare jeg vil indtage sofaen, dog med pc’en på skødet for der skal arbejdes lidt.

  • Reply Catarina 17. juni 2010 at 19:59

   @Fru E: Jeg fik et skud energi af at forbrænde en del, sådan er det som regel. 🙂

   Sådan en aften med pc i skødet er jeg også gået i gang med. 😀

  Skriv gerne en kommentar