Menu
Hverdagslivet...

Så er lige før

Weekenden står lige uden for døren og jeg glæder mig til at tage i mod den med åbne arme. Solen og varmen er endelig kommet til landet og jeg nyder, at de lune sommeraftner endelig er kommet, så vi kan sidde på terrassen hele aftenen. Det er lige før, det er nu, kun en lille dags arbejde og jeg kan læne mig tilbage og sige, ahh, ahh som solsorten her sikkert sagde efter det forfriskende bad.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Therese
  25. juni 2010 at 20:05

  Ahhhhh Catarina 🙂 Rigtig god weekend til dig!

  SVAR
  • Catarina
   25. juni 2010 at 20:53

   @Therese: Og rigtig meget i lige måde. 🙂

   SVAR
 • Fru E
  25. juni 2010 at 22:26

  Rigtig god weekend 🙂

  SVAR
  • Catarina
   26. juni 2010 at 07:16

   @Fru E: Tak og i lige måde. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar