Så er lige før

25. juni 2010

Weekenden står lige uden for døren og jeg glæder mig til at tage i mod den med åbne arme. Solen og varmen er endelig kommet til landet og jeg nyder, at de lune sommeraftner endelig er kommet, så vi kan sidde på terrassen hele aftenen. Det er lige før, det er nu, kun en lille dags arbejde og jeg kan læne mig tilbage og sige, ahh, ahh som solsorten her sikkert sagde efter det forfriskende bad.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 25. juni 2010 at 20:05

  Ahhhhh Catarina 🙂 Rigtig god weekend til dig!

  • Reply Catarina 25. juni 2010 at 20:53

   @Therese: Og rigtig meget i lige måde. 🙂

 • Reply Fru E 25. juni 2010 at 22:26

  Rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 26. juni 2010 at 07:16

   @Fru E: Tak og i lige måde. 🙂

  Skriv gerne en kommentar