Menu
Familieliv

Sommerskøn tirsdag

Hvor er det dog skønt, at vågne op til en sommerdag, hvor temperaturen allerede klokken 6, er oppe på 13°, det er altså noget min krop og min sjæl kan lide. Solsorten og de andre småfugle hopper lystigt rundt ude på græsplænen, jeg tror de leder efter insekter og det ser ud som om de får bid, hver gang de stikker næbet ned i græsset.

Eftermiddagen byder på en omgang fotografering af en yndig ung dame og hvis jeg er heldig, får jeg også lov til at få hendes mor med på billederne. Jeg er endda så heldig at jeg har en assistent med i dag, så har jeg jo én der kan holde reflektoren og slæbe alt grejet. ;).

Direkte fra fotoopgaven venter der mig et par hyggelige timer i mine kollegaers dejlige selskab. det bliver en god tirsdag, set med mine øjne.

4 kommentar

  • Catarina
    29. juni 2010 at 21:24