Måske jeg skulle smutte til frokost

30. juni 2010

Hin hjerene er nået lidt ned i gear, da den grå himmel har ikke ladet den kølige luft slippe ind på kontorarealerne, så her er næsten lige så fugtigt varmt som i går. Jeg vil ud og få lidt frisk luft, så jeg kan få hjernen op i et højere gear, så måske jeg skulle smutte til frokost nu. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply anjoe 30. juni 2010 at 19:31

    …og nu skulle aftenen bidrage med et lille pift svalighed 😀

    • Reply Catarina 30. juni 2010 at 21:33

      @anjoe: Uha som det har været velkommen. 🙂 Jeg elsker varmen, men jeg bryder mig ikke om når den bliver for fugtig.

    Skriv en kommentar