Måske jeg skulle smutte til frokost

30. juni 2010

Hin hjerene er nået lidt ned i gear, da den grå himmel har ikke ladet den kølige luft slippe ind på kontorarealerne, så her er næsten lige så fugtigt varmt som i går. Jeg vil ud og få lidt frisk luft, så jeg kan få hjernen op i et højere gear, så måske jeg skulle smutte til frokost nu. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply anjoe 30. juni 2010 at 19:31

  …og nu skulle aftenen bidrage med et lille pift svalighed 😀

  • Reply Catarina 30. juni 2010 at 21:33

   @anjoe: Uha som det har været velkommen. 🙂 Jeg elsker varmen, men jeg bryder mig ikke om når den bliver for fugtig.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.