Menu
Hverdagslivet...

Måske jeg skulle smutte til frokost

Hin hjerene er nået lidt ned i gear, da den grå himmel har ikke ladet den kølige luft slippe ind på kontorarealerne, så her er næsten lige så fugtigt varmt som i går. Jeg vil ud og få lidt frisk luft, så jeg kan få hjernen op i et højere gear, så måske jeg skulle smutte til frokost nu. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • anjoe
  30. juni 2010 at 19:31

  …og nu skulle aftenen bidrage med et lille pift svalighed 😀

  SVAR
  • Catarina
   30. juni 2010 at 21:33

   @anjoe: Uha som det har været velkommen. 🙂 Jeg elsker varmen, men jeg bryder mig ikke om når den bliver for fugtig.

   SVAR

Skriv en kommentar