Menu
Dagligdagen

Planer og løse planer

Så er det lige ved at være weekend og den er ventet med længsel. Jeg har nemlig dejlige planer, som involverer mit kamera, overnatning i skøn natur, dejlige mennesker og blogvenner.

Ferie er der så smådet også ved at være styr på. Vi er ved at være på plads med hvor vi tager hen og det er lidt en opfølgning på sidste års succes. Der sår nemlig (hvis vejret holder) Frankrig på sedlen og området er også det samme. Sidste år nåede vi ikke at komme forbi Gorges du Verdone i Provence og det vil vi i år.

I år skal også Sebastian med, så det bliver hyggeligt at have de to drenge med. De to unge er så blevet enige om, at de tager så toget hjem, efter en 10 dages tid. De vil hjem og holde Daniel med selskab. Daniel skal nemlig ikke med, han vil skal læse op på noget engelsk og er derfor hussitter mens vi er væk. Det er ok med os, for de er jo nu så store, at de ikke gider os ”gamle” på samme måde som tidligere. Søren og jeg ender så på den måde med at få en lille uges sommerferie for os selv, det er også noget nyt.


~Weissensee 2007

Hvor vi slutter henne ved vi endnu ikke, men det kunne som godt blive Østrig som sidste år, men nok en anden af Østrigs smukke søer. Sidste år sluttede vi af ved Weissensee, den reneste sø i Østrig. Men jeg har udset mig et par andre som også kunne være et besøg værd, men nu får vi at se, vi har det med ikke at holde os til planerne, så de er ikke så faste.

4 kommentar

 • Fru E
  2. juli 2010 at 18:30

  Kører I solo eller tager i campingvognen med? Den sø ser bare så skøn ud. Nærmest om om man svæver på den fordi den er så klar.

  Rigtig god weekend C 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2010 at 18:40

   @Fru E: Vores sommerferier inkludere altid vores campingvogn, så den er også bagpå i år. 🙂

   I skulle prøve at besøge den sø, den er bare så lækker. 🙂

   Også en god weekend til dig og familien. 🙂

   Reply
 • Inge - Viva Italia
  2. juli 2010 at 21:37

  Kan du have en rigtig dejlig weekend – Anders glæder sig meget og lader batterier, pakker grej og grej og grej – man skal jo ikke gå ned på udstyr:-)

  Reply
  • Catarina
   4. juli 2010 at 14:13

   @Inge – Viva Italia: Vi har en rigtig hyggelig weekend og jeg tror ikke nogen af os gå ned på grej. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar