Menu
Livet

Planer og løse planer

Så er det lige ved at være weekend og den er ventet med længsel. Jeg har nemlig dejlige planer, som involverer mit kamera, overnatning i skøn natur, dejlige mennesker og blogvenner.

Ferie er der så smådet også ved at være styr på. Vi er ved at være på plads med hvor vi tager hen og det er lidt en opfølgning på sidste års succes. Der sår nemlig (hvis vejret holder) Frankrig på sedlen og området er også det samme. Sidste år nåede vi ikke at komme forbi Gorges du Verdone i Provence og det vil vi i år.

I år skal også Sebastian med, så det bliver hyggeligt at have de to drenge med. De to unge er så blevet enige om, at de tager så toget hjem, efter en 10 dages tid. De vil hjem og holde Daniel med selskab. Daniel skal nemlig ikke med, han vil skal læse op på noget engelsk og er derfor hussitter mens vi er væk. Det er ok med os, for de er jo nu så store, at de ikke gider os ”gamle” på samme måde som tidligere. Søren og jeg ender så på den måde med at få en lille uges sommerferie for os selv, det er også noget nyt.


~Weissensee 2007

Hvor vi slutter henne ved vi endnu ikke, men det kunne som godt blive Østrig som sidste år, men nok en anden af Østrigs smukke søer. Sidste år sluttede vi af ved Weissensee, den reneste sø i Østrig. Men jeg har udset mig et par andre som også kunne være et besøg værd, men nu får vi at se, vi har det med ikke at holde os til planerne, så de er ikke så faste.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    2. juli 2010 at 18:40