Menu
Dagligdagen / På tur / Teknologi

11 myggestik

..en god nats søvn senere, samt en dejlig arbejdsdag, har jeg her i dag fået kikket mine 562 billeder igennem og sorteret så jeg nu er nede på 58, som så skal finsorteres.

Jeg havde en fantastisk fotoweekend sammen med de gæve og super dygtigt gutter fra Fotomala.dk og de andre 10 kursister, hvoraf der var en par blogger imellem. Jeg var helt høj da jeg kørte hjem fra det skønne Skanderborg og følelsen sad i mig resten af søndag aften. Jeg synes at jeg fik rigtig meget med mig hjem og bare det at være sammen med lige sindet i næsten to døgn, er bare fedt. Jeg fik virkelig meget med hjem og jeg glæder mig til, at bruge mange af de rigtig gode triks og tips i vi fik i min fremtidige fotografering.

Så en stor tak til Brian, Mads Bo og Kasper, for et godt arrangement og jeg er klar hvis I skulle få lyst til, at lave endnu et fotoarrangement.

Når jeg har billeder klar, skal de nok blive smidt op så du kan se dem. 🙂

12 kommentar

  • Catarina
    5. juli 2010 at 18:59