Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

Skønne Frankrig

Vi forlod Danmark omkring 19:00 torsdag i sidste uge med kursen sat mod Frankrig, nærmere bestemt George Du Verdone, som er en kæmpe nationalpark i Provence. Da natten nærmede sig og vi var kommet godt forbi Hamburg, som var målet, fandt vi vores plads for natten, foran Skandinavien Park, en campingplads i Soltau, et par minutter fra motorvejen, som tillader, at man overnatter udenfor på deres parkeringsplads og mod en lille betaling på 5€ som så inkludere at man kan benytte deres toiletter og bad.

Vi kørt tidligt og havde aftalt med drengene, at vi efter en lille times tid ville holde ind, så vi kunne få lidt morgenmad. Efter morgenmaden fortsatte vi sydover og indimellem overhalede vi nogle andre campingvogne. På et tidspunkt så vi en 2,5 m Detleff og jeg nævnte sådan lidt henkastet, at det var en bred én at køre med og at jeg er glad for at jeg ikke skal manurerer rundt med den på de små franske veje. Søren ligger an til overhaling, da vi har et tempo 100 på vores vogn, må vi kører hurtigere end den, da vi komme op på siden af den, ser vi at det er Sørens søster og svoger. Jeg får fat i min mobil telefon og får ringet til dem. De havde også kikket på vores vogntog, da vi overhaler og blev enige om, at det var da nok os. Vi aftaler at vi ved den næste tankstation holder ind så vi lige kan sludre og ønske hinanden en god ferie. Efter det ret så hyggelige pitstop, fortsætter vi begge mod vores destinationer. De deres i Østrig, vi vores i Frankrig.

Efter endnu en overnatning, denne gang lige syd for Lyon, når vi inden middag vores bestemmelsessted, byen Sainte Croix du Verdon ved Lac de Sainte-Croix. Helt nede ved søen lå en rigtig hyggelig campingplads som havde et par pladser ledige. Vi valgte den største af dem, da vi jo skulle have både campingvogne og drengenes telt til at være på pladsen. Vi bestemte os for 4 overnatninger inden vi ville vende næsen lidt mod nord.

Vi er efter hånden blevet garvede campister, for på mindre end 3 kvarter havde vi fået vognen på plads, rejst drengenes telt og fået alt pakket ud. Men nu trængte vi også til en dukkert i den meget indbydende sø.

Der er en dejlig stemning ved søen og masser af lokale bruger også dette sted til at blive svalet, ikke at søen er kold slet ikke, ja for så havde jeg ikke været den af os der var først i. 🙂 Nej, temperaturen er lige tilpas, ikke for varm men heller ikke så kold at jeg skal svømme hele tiden for at holde varmen.

2 kommentar

  • Catarina
    16. juli 2010 at 20:24