Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

I det høje Harzen

Efter at have kørt meget af dagen i går og et par timer i dag, ankom vi halv 8 i morges i en lille flække oppe i de høje bakker som udgør Harzen. Flækken hedder Hahnenklee og campingpladsen ligger en lille km uden for selve byen. Efter vi havde tjekket id snuppede vi lidt morgenmad for derefter at tagen en dukkert i søen som pladsen ligger op til. Endnu engagn gjorde det godt at kommer under vand, også selvom denne sø slet ikke er lige så varm som dem vi tidligere har være i. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Per
  21. juli 2010 at 11:53

  Hahnenklee er en hyggelig lille by!
  Holdt påskeferie der for nogle år siden.
  Fortsat god ferie 🙂

  SVAR
  • Catarina
   21. juli 2010 at 11:59

   @Per: Tak skal du have – i morgen tager vi nok ind til Goslar. 🙂

   SVAR
 • Per
  21. juli 2010 at 12:43

  også rigtig hyggelig – Goslar altså 😉

  SVAR
  • Catarina
   21. juli 2010 at 18:34

   @Per: Du har helt ret, og vi smuttede derned i dag og fik frokost og fik set den gamle bydel. 🙂

   SVAR
 • Bente
  21. juli 2010 at 23:11

  Hvor ser der dejligt ud!
  Jeg har ikke været i Harzen siden start-80’erne, hvor jeg var på bustur sammen med mine forældre (og en mængde pensionister ;-)) – og boede i Goslar. Som jeg husker det, er den gamle by interessant … men det er jo maaaaaange år siden, jeg var der :-).

  SVAR
  • Catarina
   22. juli 2010 at 13:55

   @Bente: Der er faktisk rigtigt dejligt hernede og det er bestemt ikke sidste gang at vi tager herned.

   Kan godt huske alle de busser som kørte mod Harzen i 80’erne og jeg tror da også noget af min familie var med. Jeg har dog aldrig været her og havde ejg vidst at det var så dejligt hernede, ja så havde jeg nok taget forbi noget før. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar