Menu
Hverdagen

Det er sommer, det er skitte solskin

..men det er til gengæld søndag. Efter at have levet tilbragt alle mine vågne timer, de sidste 16 dage, i det fri, er det noget træls, at jeg nu er nødsaget til at fortrække indenfor, fordi vejret ikke indbyder til morgenmadsspisning i det fri, uden at jeg skal pakke mig godt ind og stormsikre alt. Det er lige før, at jeg godt kan få lidt klaustrofobiske tendenser. Nå men der går nok et par dage inden jeg helt har vænnet mig til at, livet i Danmark leves ude og inde sådan lidt 50/50 og senere nok mere 25/75.

Søren og jeg har lige hygget med morgenmaden og lige som vi var færdige kom Daniel hjem fra bytur. Han var en smule træt men eller ikke påvirket. Nu er han smuttet i seng og jeg regner ikke med at vi ser ham før engeng i eftermiddag. Christian har lige rørt på sig, så her vare det ikke længe inden der står en sulten ung mand i køkkenet.

Jeg har sat mig for at søndagen skal bruges på absolut intet andet end der der lige falder mig ind og indtil nu er der ikke faldet mig noget ind, men kender jeg mig selv ret, og det vil jeg mene jeg gør, så kommer der nok en idé eller to. Men først, endnu en kop te.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    25. juli 2010 at 10:30