Menu
Teknologi

Fotomalia FotoWeekend del 2

Efter velkomst, teori og frokost, skulle vi, der deltog i workshoppen, køre små 5 km ud til noget bebyggelse hvor vi skulle fotografer. Da vi ankom, kunne ingen af os helt lige se hvad det var vi skulle fotografer der, for der var kun en masse bygninger og en del mure. Vi blev genet om i en krog hvor der var nogle bygninger som var af forskellig højdeog et par mindre skillemure. Da alle var på plads piftede Kasper og frem kom to super atletiske unge mænd springende hen over taget og ned på murene. Wauw, Fotomalia.dk havde simpelthen skaffet et parkour team, som vi kunne fotografere.

I to stive timer i 25-30° hoppede og spang Alex og Anders i bogstaveligset forstand rundt for os. Nogle af de mange billeder jeg fik taget kan du se her under.

Parkour team med udstråling

 
 
 
 
 
 
 
 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    25. juli 2010 at 12:13