Menu
Teknologi

Fotomalia FotoWeekend del 2

Efter velkomst, teori og frokost, skulle vi, der deltog i workshoppen, køre små 5 km ud til noget bebyggelse hvor vi skulle fotografer. Da vi ankom, kunne ingen af os helt lige se hvad det var vi skulle fotografer der, for der var kun en masse bygninger og en del mure. Vi blev genet om i en krog hvor der var nogle bygninger som var af forskellig højdeog et par mindre skillemure. Da alle var på plads piftede Kasper og frem kom to super atletiske unge mænd springende hen over taget og ned på murene. Wauw, Fotomalia.dk havde simpelthen skaffet et parkour team, som vi kunne fotografere.

I to stive timer i 25-30° hoppede og spang Alex og Anders i bogstaveligset forstand rundt for os. Nogle af de mange billeder jeg fik taget kan du se her under.

Parkour team med udstråling

 
 
 
 
 
 
 
 

0

6 kommentar

 • Anita
  25. juli 2010 at 11:26

  Hold kæft, hvor er jeg vild med det billede, hvor den ene står på hænder og den anden sidder i skrædderstilling og slapper af. Det er et sindssygt godt billede!

  Godt skudt, helt generelt 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2010 at 12:13

   @Anita: Jeg kan også selv godt lide det, men ville bare ønske at jeg havde været lidt længere tilbage så jeg havde fået Alex’ sko med og Anders’ venstre hånd med, men eller er det ok. 🙂

   Reply
 • Marianne
  25. juli 2010 at 11:40

  Fede billeder Catarina!

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2010 at 12:13

   @Marianne: Tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Bente
  25. juli 2010 at 16:46

  Tak for genopfriskningen af en fed eftermiddag :-).
  Og hvor er det nogle fantastiske billeder – du fik nogle rigtig gode skud af at sætte dig helt hen ved muren!

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2010 at 17:27

   @Bente: Velbekomme, ja det var en super fed eftermiddag. Ja det var en rigtig god plads at skyde fra, også selvom jeg fik lidt sand i hovedet. 😉

   Reply

Skriv en kommentar