Fotomalia FotoWeekend del 3

25. juli 2010

..og sidste del. Om aftenen havde Fotomalia.dk arrangeret, at der kom fire modeller ud til Skanderborg vandrerhjem, hvor hele workshoppen foregik. Vi blev delt i grupper og skulle så arbejde med de fire modeller på skift. Jeg nåede at arbejde rigtigt godt med den Kasper, som er extrem løber/cykler. Thomas som er en super dygtig karateudøver nåede jeg ikke så meget med, det samme for galt for Stine som er danser og skuespiller og Sanne som er tidligere topmodel, men nu dyrepasser, nåede jeg slet ikke at komme til at fotografere. Men de billeder jeg fik af Kasper, synes jeg til gængæld er ret gode.

Kasper Cykelmodel

 
 
 
 
 
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar