Fotomalia FotoWeekend del 3

25. juli 2010

..og sidste del. Om aftenen havde Fotomalia.dk arrangeret, at der kom fire modeller ud til Skanderborg vandrerhjem, hvor hele workshoppen foregik. Vi blev delt i grupper og skulle så arbejde med de fire modeller på skift. Jeg nåede at arbejde rigtigt godt med den Kasper, som er extrem løber/cykler. Thomas som er en super dygtig karateudøver nåede jeg ikke så meget med, det samme for galt for Stine som er danser og skuespiller og Sanne som er tidligere topmodel, men nu dyrepasser, nåede jeg slet ikke at komme til at fotografere. Men de billeder jeg fik af Kasper, synes jeg til gængæld er ret gode.

Kasper Cykelmodel

 
 
 
 
 
 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar