Menu
Hverdagslivet...

Godmorgen mandag

Morgenen er startet relativt tidligt, for jeg har en aftale med mine forældre her i formiddag og sønnike har jeg lovet vi skal finde et par løbesko til. Søren er lige smuttet omkring værkstedet med Alfaen, det er som om der er noget galt med sporingen og det skal lige rettes.

Daniel skal først møde i skole klokken 9, så han er også først lige hoppet ud af fjerene og inden han gik i bad, satte han lige en plade af de gode boller i ovnen. Han ville gerne lære at lave dem inden han her inden så længe flytter hjemmefra. Og hvem siger nej til friskbagte boller?. Ikke Jeg.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Jens
  26. juli 2010 at 15:05

  Klog søn! Den opskrift vil han få meget glæde af resten af livet! 😀

  SVAR
  • Catarina
   26. juli 2010 at 15:18

   @Jens: Ja, det er jeg også sikker på. Jeg har nu haft glæde af den siden februar 2009 og regner bestem ikke med at skifte den ud. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar