Menu
Livet

Arbejdsdag igen

Så sluttede ferien for både Søen og jeg. Søren har allerede kurs mod Kolding og jeg har en plade boller i ovnen, jeg skal lige have en bolle med på arbejde.

En ting er Søren og jeg blevet enige om, nemlig at det er sidste gang, at vi forkorter vores sommerferie, næste år står den atter på hele tre uger og så er vi også væk i de tre uger, lige som vi plejer. For 16 dage er altså ikke det samme som 23 dage. 😉

Ups, nu ringede uret til bollerne…..

Så kom de ud, altså bollerne og de ser slet ikke ringe ud. Nå hvor kom jeg fra, nå jow…..selvom ferien har været kort, har det været en rigtig dejlig ferie. Jeg elsker at rejse ud og opleve og lige så meget som jeg elsker at rejse, lige så meget elsker jeg at komme hjem og bare nyde hverdagens trummerum.

Nu vil jeg lige snuppe endnu en kop te og så smutte på job. Ses. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    27. juli 2010 at 18:52