Skøn dag

27. juli 2010

Jobbet flød uden de store problemer og efter endt arbejdsdag smuttede jeg direkte til spinning. Hold nu op hvor var det dejligt, at få pulsen helt op i det røde felt igen og jeg er glad for at sommerferien er ved at være slut, så jeg kan komme til mine sædvanelige 2×2 spinningtimer om ugen.

Nu er jeg landet herhjemme har fået et tiltrængt bad, spist en dejlig omgang spaghetti med kødsovs. Og nu byder Søren mig et dejligt stort glas te – livet er skissme da dejligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 28. juli 2010 at 16:12

  Det er flot, at du dyrker motion så målrettet! Jeg får kun taget mig sammen til trave- og cykelture 🙂

  • Reply Catarina 28. juli 2010 at 17:47

   @Madame: Hvis du havde læst længere ned, så havde du set at det slet ikke er særligt målrettet. 😉

   En cykel- og travetur er nu heller ikke at kimse af. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.