Menu
Hverdagen

Skøn dag

Jobbet flød uden de store problemer og efter endt arbejdsdag smuttede jeg direkte til spinning. Hold nu op hvor var det dejligt, at få pulsen helt op i det røde felt igen og jeg er glad for at sommerferien er ved at være slut, så jeg kan komme til mine sædvanelige 2×2 spinningtimer om ugen.

Nu er jeg landet herhjemme har fået et tiltrængt bad, spist en dejlig omgang spaghetti med kødsovs. Og nu byder Søren mig et dejligt stort glas te – livet er skissme da dejligt.

0

2 kommentar

 • Madame
  28. juli 2010 at 16:12

  Det er flot, at du dyrker motion så målrettet! Jeg får kun taget mig sammen til trave- og cykelture 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. juli 2010 at 17:47

   @Madame: Hvis du havde læst længere ned, så havde du set at det slet ikke er særligt målrettet. 😉

   En cykel- og travetur er nu heller ikke at kimse af. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar