Hvor heldig har jeg lov at være

28. juli 2010

Da jeg kom fra arbejde havde en aftale med mig selv om at jeg skulle ud og løbe. Men inden jeg nåded så langt skulle jeg lige hilse på Anela som er en af Daniels veninder fra skolen. De var taget lige hjem fra skole af og stod i køkkenet og lavede chokolade/kakao muffins. Umm hvor der duftede.

Efter en dejlig løbetur i øsende regnvejr, returnerede jeg til hjemmet blot for at opdage, at Søren var i gang med at lave Mexicansk omelet. Hvor er det dejligt at komme hjem en onsdag midt i ugen og blive forkælet.

Og bageriet stopper ikke, for lige nu står Daniel i køkkenet og røre dejen sammen til de gode havregrynsboller, som vi jo alle spiser hver morgen.

Jeg er vist mere heldig en gennemsnittet. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Olines 28. juli 2010 at 20:09

  Eller du har opdraget din familie bedre end gennemsnittet:)
  Skønt, at drengene gerne vil bage. Her i familien er især ældste meget aktiv i køkkenet. God aften til dig.

  • Reply Catarina 29. juli 2010 at 06:38

   @Olines: Jeg tror ikke det drejer sig om opdragelse, men nok mere det faktum at vi alle godt kan lide at forkøle hinanden. 🙂

   Håber også din aften var god. Ha’ en dejlig dag. 🙂

 • Reply Inge 29. juli 2010 at 12:23

  Det er så skønt, når børnene byder ind. Nu vil jeg dog nødigt se min knægt i køkkenet, men så er der så meget andet han hjælper med. I går fik han fx malet vores terrasse – den har også skreget på Gori i månedsvis 🙂

  • Reply Catarina 29. juli 2010 at 18:15

   @Inge: Ja det er dejligt når de gider at hjælpe til herhjemme uden brok eller noget. Så kan vi alle nemlig også hygge samtidig. 😉

 • Reply Jens 29. juli 2010 at 15:53

  Det tror jeg også at du er, men hvor er det dejligt, når man selv er klar over det og sætter pris på det. Jeg tror der er alt for mange mennesker som slet ikke ved hvor godt de har det og derfor heller ikke sætter pris på det. 😀

  • Reply Catarina 29. juli 2010 at 18:17

   @Jens: Ved du hvad, jeg tror du har ret. Jeg høre tit folk brokke sige over det en og det andet, men aldrig at de er glade for at solen skinner, næ for når den gør det, er det også for meget. Hvis vi alle satte pris på de bitte bitte små ting i verdenen, så så den, altså verdenen sikkert også helt anderledes ud. 😀

 • Reply Jens 29. juli 2010 at 15:56

  PS: og jeg kan ikke lade være med at tilføje, at mange af de ting du glæder dig over, kunne vi jo alle sammen opleve. Det kræver jo ikke alverden og det koster heller ikke en bondegård at lave sådan en gang morgenboller – det er faktisk ret simpelt, men det giver en stor livsglæde! 😀

  • Reply Catarina 29. juli 2010 at 18:18

   @Jens: Nemlig det koster ikke ret meget at glæde hinanden med lidt hjemmebag og vi alle stornyder jo. 😀

  Skriv gerne en kommentar