Menu
Hverdagen / Os og familien

Hvor heldig har jeg lov at være

Da jeg kom fra arbejde havde en aftale med mig selv om at jeg skulle ud og løbe. Men inden jeg nåded så langt skulle jeg lige hilse på Anela som er en af Daniels veninder fra skolen. De var taget lige hjem fra skole af og stod i køkkenet og lavede chokolade/kakao muffins. Umm hvor der duftede.

Efter en dejlig løbetur i øsende regnvejr, returnerede jeg til hjemmet blot for at opdage, at Søren var i gang med at lave Mexicansk omelet. Hvor er det dejligt at komme hjem en onsdag midt i ugen og blive forkælet.

Og bageriet stopper ikke, for lige nu står Daniel i køkkenet og røre dejen sammen til de gode havregrynsboller, som vi jo alle spiser hver morgen.

Jeg er vist mere heldig en gennemsnittet. 😉

0

8 kommentar

  • Catarina
    29. juli 2010 at 06:38