Søndagsnydning

1. august 2010

Morgenbrødet og de varme æg blev indtaget ved langbordet sammen med en masse snak. Søndagen er skudt i gang med fuglefløjt og solskin. Pia har værelset med den gode udsigt til skoven og solopgangen og jeg tror hun har nydt at sove med pivåben vindue og er blevet vugget i søvn af vinden i træens trætoppe.

Lige nu sidder vi på den østvendte terrasse og skygger for solen med min ene hånd. Den, solen altså, er dejlig men også skarp denne morgen. Teen og kaffen smager ekstra godt når den indtages i godt selskab. Det er søndag og det er dejligt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Bente 1. august 2010 at 21:07

    Ja, sådan en gang søndagsnydning og langsomhed er uovertruffen! Vi havde også en overnattende gæst til morgenmad/brunch her til morgen/formiddag – og det var superhyggeligt ;-).

    • Reply Catarina 2. august 2010 at 07:17

      @Bente: Jeg synes altid søndage har en mere speciel hygsom morgen over sig end f.eks. lørdag. 🙂

    Skriv en kommentar