Søndagsnydning

1. august 2010

Morgenbrødet og de varme æg blev indtaget ved langbordet sammen med en masse snak. Søndagen er skudt i gang med fuglefløjt og solskin. Pia har værelset med den gode udsigt til skoven og solopgangen og jeg tror hun har nydt at sove med pivåben vindue og er blevet vugget i søvn af vinden i træens trætoppe.

Lige nu sidder vi på den østvendte terrasse og skygger for solen med min ene hånd. Den, solen altså, er dejlig men også skarp denne morgen. Teen og kaffen smager ekstra godt når den indtages i godt selskab. Det er søndag og det er dejligt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Bente 1. august 2010 at 21:07

  Ja, sådan en gang søndagsnydning og langsomhed er uovertruffen! Vi havde også en overnattende gæst til morgenmad/brunch her til morgen/formiddag – og det var superhyggeligt ;-).

  • Reply Catarina 2. august 2010 at 07:17

   @Bente: Jeg synes altid søndage har en mere speciel hygsom morgen over sig end f.eks. lørdag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.