Menu
Hverdagen

Søndagsnydning

Morgenbrødet og de varme æg blev indtaget ved langbordet sammen med en masse snak. Søndagen er skudt i gang med fuglefløjt og solskin. Pia har værelset med den gode udsigt til skoven og solopgangen og jeg tror hun har nydt at sove med pivåben vindue og er blevet vugget i søvn af vinden i træens trætoppe.

Lige nu sidder vi på den østvendte terrasse og skygger for solen med min ene hånd. Den, solen altså, er dejlig men også skarp denne morgen. Teen og kaffen smager ekstra godt når den indtages i godt selskab. Det er søndag og det er dejligt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    2. august 2010 at 07:17