Menu
Hverdagen

Go’ morgen mandag

Så kom mandagen bragende med skyer og en sol som ikke helt kan blive enig med sig selv om, om den skal bryde igennem skyerne eller gemme sig. I dag er det også første dag uden job, mit vikariat slutte jo i fredags, så der er lige nogle ting jeg skal have på plads, men jeg kender jo proceduren så det er ikke så slemt.

Øjenlægen har et ønske om at se mig idag, så ham vil jeg da ikke skuffe. Det er ved at være 6 uger siden jeg blev opereret og da der kan gå op til 6 måneder for øjet til at hele helt, ja, det er altså ikke noget jeg mærker til, så skal de lige tjekke undervejs.

Go’ morgen til jer. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    2. august 2010 at 08:39