Menu
Dagligdagen

Go’ morgen mandag

Så kom mandagen bragende med skyer og en sol som ikke helt kan blive enig med sig selv om, om den skal bryde igennem skyerne eller gemme sig. I dag er det også første dag uden job, mit vikariat slutte jo i fredags, så der er lige nogle ting jeg skal have på plads, men jeg kender jo proceduren så det er ikke så slemt.

Øjenlægen har et ønske om at se mig idag, så ham vil jeg da ikke skuffe. Det er ved at være 6 uger siden jeg blev opereret og da der kan gå op til 6 måneder for øjet til at hele helt, ja, det er altså ikke noget jeg mærker til, så skal de lige tjekke undervejs.

Go’ morgen til jer. 🙂

0

10 kommentar

 • Madame
  2. august 2010 at 08:17

  Og godmorgen til dig, Catarina – ha’ en rigtig god dag med dine gøremål. Jeg håber, du hurtigt finder et job, du bliver glad for.

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 08:39

   @Madame: Tak skal du have. Ja, jeg håber også at der ikke går for længe inden jeg har et job. 🙂

   Reply
 • Inge
  2. august 2010 at 13:13

  God eftermiddag. Flot billede. Kan du ikke lige fortælle lidt om kameraets indstilling? Og har du været en tur forbi Photoshop?

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 14:08

   @Inge: Tak skal du have. Det er yderst sjællent at mine billeder kommer igennem Photoshop, for er de ikke ok når de kommer på skærmen, så er det nok ikke værd at samle på. Det eneste der sker i Photoshop, er at den action jeg har lavet som laver de runde hjørner og Catarina.dk, bliver sat i gang, eller ikke andet.

   Når du er nysgerrig omkring billeders exif data (kamerates indstillinger), kan du som regel finde det i billedes data også i dette. 🙂

   Reply
 • Inge
  2. august 2010 at 13:14

  Og selvfølgelig held og lykke med jobsøgningen 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 14:09

   @Inge: Tak tak. 🙂

   Reply
 • Inge
  2. august 2010 at 15:31

  Og det er så her jeg må afsløre, at jeg ikke ved hvordan man gør det – altså tjekker andres billededata 🙁

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 17:34

   @Inge: Du højre klikker på billedet og gemmer det på dit skrivebord. Derefter højreklikker du på billedet på dit skrivebord og vælger egenskaber og derefter fanene detaljer. Og vupti, så er informationerne der. 🙂

   Reply
 • Betina
  2. august 2010 at 17:29

  Hej 🙂
  Der er vist flere programmer, man kan hente og bruge til formålet. Men det er ikke nødvendigt at åbne et program for at få vist info.

  Jeg har lige installeret en såkaldt add-on til FireFox browseren, der gør at man bare kan højreklikke på et foto og se EXIF data. Smart 😉

  https://addons.mozilla.org/da/firefox/addon/3905/

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 18:47

   @Betina: Jeg selv bruger Google Chrome og har et plugin hvor jeg bare skal køre musen hen over billedet for at få data. Men jeg mener at kunne huske at Inge køre IE og så er det nok den eneste måde hvis vi ikke skal ud i alt for meget installations arbejde.

   Men tak for tippet – for der kan være Firefox bruger som ikke har det plugin. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar