Menu
Livet

Godt udsyn

Sidste gang jeg var ved øjenlægen, havde jeg noget væske i øjet og et lidt ringe syn på det nyopererete øje, ikke noget alarmerende, men de ville nu godt have, at jeg kom forbi i dag, så de lige kunne tjekke op på det. Væsken og det forringet syn, er nu ikke noget jeg har mærket i hverdagen, men kun noget, jeg lagde mærke til, når jeg holdt en hånd for mit venstre øje.

Nu er jeg returneret fra øjenlægen og væsken er næsten helt væk og synet på vej op igen. På mit venstre øje ser jeg nu med 88-90% af normalen (det er meget flot siger øjenlægen) og når jeg ser med begge øjne tilsammen, så ser jeg faktisk med hele 124%. Det er da bare fantastisk! Så øjenlægen var mere end tilfreds med mig og har nu afsluttet mig i deres systemet. Som slut kommentarda jeg sage farvel, sagde hun:

Nyd livet uden briller og at du ser bedre end de fleste.

Og det er lige hvad jeg gør. Der er stadig wauw oplevelser indimellem, men med tiden vil de jo nok fortage sig, men det vil min begejstring for mit nye syn på tilværelsen ikke. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    2. august 2010 at 18:59