Menu
Hverdagen

Godt udsyn

Sidste gang jeg var ved øjenlægen, havde jeg noget væske i øjet og et lidt ringe syn på det nyopererete øje, ikke noget alarmerende, men de ville nu godt have, at jeg kom forbi i dag, så de lige kunne tjekke op på det. Væsken og det forringet syn, er nu ikke noget jeg har mærket i hverdagen, men kun noget, jeg lagde mærke til, når jeg holdt en hånd for mit venstre øje.

Nu er jeg returneret fra øjenlægen og væsken er næsten helt væk og synet på vej op igen. På mit venstre øje ser jeg nu med 88-90% af normalen (det er meget flot siger øjenlægen) og når jeg ser med begge øjne tilsammen, så ser jeg faktisk med hele 124%. Det er da bare fantastisk! Så øjenlægen var mere end tilfreds med mig og har nu afsluttet mig i deres systemet. Som slut kommentarda jeg sage farvel, sagde hun:

Nyd livet uden briller og at du ser bedre end de fleste.

Og det er lige hvad jeg gør. Der er stadig wauw oplevelser indimellem, men med tiden vil de jo nok fortage sig, men det vil min begejstring for mit nye syn på tilværelsen ikke. 🙂

0

4 kommentar

 • Mette
  2. august 2010 at 18:10

  Dejligt at høre Catarina. Jeg har da helt glemt at fortælle, at jeg også har været til forundersøgelse og er fundet egnet… nu mangler jeg så bare at der falder en bunke penge ned i min turban, så jeg også kan få råd til det.

  Reply
  • Catarina
   2. august 2010 at 18:59

   @Mette: Det er da dejligt at du er egnet. Krydser fingre for penge fra oven. 🙂

   Reply
 • Bente
  2. august 2010 at 19:20

  124%. Det var ikke så lidt! Det er vist helt rigtigt at kalde det godt udsyn ;-). Og godt, at øjet opfører sig, som det skal nu!

  Reply
  • Catarina
   3. august 2010 at 07:00

   @Bente: Ja, det er ret godt. Dagen efter operationen så jeg faktisk 150%, men så kom der væske i øjet og det faldt drastisk. Men nu er det godt igen og jeg har faktisk lagt mærke til jeg i visse situationer ser bedre end folk som har normalt syn. det er sgi dejligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar