Menu
Hos os

Lystunnel

Vi har to badeværelser, det ene er forældre badeværelset som der kun er adgang til fra soveværelset af. Det andet badeværelse er det som bruges som gæstetoilet og da det ligger nede i drengenes afdeling så er det det også deres badeværelse. Nu er der nok nogen der vil sige at det da ikke er særligt paktisk, med ungdoms badeværelse og gæstetoilet i et, men det er der, for vores drengen har fra starten lært at rydde op og tørre af efter sig, så der altid er pænt og ryddeligt.

Der er dog én ting vi ikke har været helt tilfreds med ved det badeværelse og det er, at det rum i hele huset hvor der ikke er vinduer i og dvs. at det er helt mørklagt og der skal tændes lys når man skal benytte det og i det heletaget var det ikke et pænt loft.

Da vi har valmet tag og badeværelset ligger i et hjørne, er det ikke lige noget der kunne laves sådan lige med et snup tag. Men til et hvert problem er der som regel en løsning og det var der også i vores. Vi har nu fået monteret det der hedder en lystunnel og jeg skal da ellers lige love for at det har givet lys derude, meget mere end hvad jeg regnede med at sådan et “rør” kunne gi’.

Nu er der blevet spartlet, sat filt på og malet, så nu er det skisme da et helt pænt loft. 😉

Og da vi nu var i gang, satte vi også en fugtstyret ventilato i, i stedet for den den ikke særligt pæne klods som blev styret af lyset.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    3. august 2010 at 13:41