Menu
Hos os

Lystunnel

Vi har to badeværelser, det ene er forældre badeværelset som der kun er adgang til fra soveværelset af. Det andet badeværelse er det som bruges som gæstetoilet og da det ligger nede i drengenes afdeling så er det det også deres badeværelse. Nu er der nok nogen der vil sige at det da ikke er særligt paktisk, med ungdoms badeværelse og gæstetoilet i et, men det er der, for vores drengen har fra starten lært at rydde op og tørre af efter sig, så der altid er pænt og ryddeligt.

Der er dog én ting vi ikke har været helt tilfreds med ved det badeværelse og det er, at det rum i hele huset hvor der ikke er vinduer i og dvs. at det er helt mørklagt og der skal tændes lys når man skal benytte det og i det heletaget var det ikke et pænt loft.

Da vi har valmet tag og badeværelset ligger i et hjørne, er det ikke lige noget der kunne laves sådan lige med et snup tag. Men til et hvert problem er der som regel en løsning og det var der også i vores. Vi har nu fået monteret det der hedder en lystunnel og jeg skal da ellers lige love for at det har givet lys derude, meget mere end hvad jeg regnede med at sådan et “rør” kunne gi’.

Nu er der blevet spartlet, sat filt på og malet, så nu er det skisme da et helt pænt loft. 😉

Og da vi nu var i gang, satte vi også en fugtstyret ventilato i, i stedet for den den ikke særligt pæne klods som blev styret af lyset.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Anita
  3. august 2010 at 13:21

  Jeg har aldrig forstået konceptet “badeværelse uden vindue” og jeg synes ikke, det er det mest lækre, må jeg indrømme. Al den damp som ikke kan komme ud, andre veje end til de omkringliggende rum, og odeuren af affaldsstoffer, som heller ikke kan lukkes ud… nej tak, det er ikke lige mig.

  Jeg har selv boet to steder, hvor der intet vindue var på badeværelset, og det er jeg helst fri for igen, må jeg indrømme 😉

  SVAR
  • Catarina
   3. august 2010 at 13:41

   @Anita: Jeg er heller ikke glad for at der ikke er et vindue. Så derfor er jeg rigtig glad for den nye fugtstyret (jeg vælger selv hvornår den skal starte) ventilato som er kommet i. Den går sågar igang selvom der ikke har været nogen i bad, hvis luftfugtigheden overskrider det jeg har valgt som max. Det kan jeg li’.

   Heldigvis er hoveddøren klods op af badeværelssesdøren og den står for det meste åben når vi er hjemme, da vi sammen vad andre døre får luftet huset igennem. den står selvfølgelig ikke åben om vinteren, men der gennemlufter vi 4-6 gange dagligt. For der er ikke noget mere ulækkert end at komme ind i en lejlighed eller et hus som bare har dårlig luft fordi folk glemmer at skifte luften 4-6 gange dagligt. 😉

   SVAR
 • Bot
  3. august 2010 at 18:33

  Ser da godt ud med det lys

  SVAR
  • Catarina
   4. august 2010 at 06:47

   @Bot: Ja, ikke. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar