Småforelsket

4. august 2010

I dag var jeg lige et smut i Rosengårdcentret, for at hente et kuglehovede til mit nye fotostativ og da jeg nu aligevel var på de kanter, kikkede jeg lige forbi Design Cykler, for at se om de havde “min cykel” og minsandten havde de det. Men men men, lige bag den havde de én som jeg falde pladask for, samme mærke og model, men bare i hvid.

Den er fuldstændig vedligeholdesfri dvs. at styret, fælgene og saddelstanden er indfarvet, nøj der blev jeg altså lidt småforelsket. Igen. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Trine 4. august 2010 at 17:08

  Kan godt forstå du blev småforelsket, den ser bare rigtig god ud.

  • Reply Catarina 4. august 2010 at 17:41

   @Trine: Jeg blev endda tilbudt en prøvetur, men takkede pænt nej. 🙂

 • Reply Madame 5. august 2010 at 07:24

  Den er meget lækker – jeg kan godt forstå, du faldt pladask 🙂 Jeg skal ud og finde en ny cykel og ved slet ikke, hvordan jeg skal bestemme mig …

  • Reply Catarina 5. august 2010 at 07:29

   @Madame: Der er altså også alt for mange skønne cykler at vælge i mellem. Jeg er dog nok nået dertil at jeg har mærket på plads, så mangler jeg altså bare lige modellen. 😉

 • Reply Fru E 5. august 2010 at 15:10

  Har været i den butik i dag og så den godt. Den er virkelig flot. Skulle selv lige checke pedaler ud. Vil gerne have en pedal med click på den ene side og almindelig på den anden.

  • Reply Catarina 5. august 2010 at 20:18

   @Fru E: Hvorfor to forskellige pedaler? skal du så også bruge to forskellige sko?

 • Reply Fru E 5. august 2010 at 20:21

  Det er ikke en racer jeg har, men den er super godt gearet og jeg kan derfor bruge den til motion. Har kørt en del på ferien. Vil gerne kunne bruge mine cykelsko når det er motion, så jeg har et godt “greb” i pedalen og så en almindelig side, når jeg bare skal i supermarkedet 🙂

  • Reply Catarina 5. august 2010 at 20:50

   @Fru E: Nåå, på den måde – jeg troede lige at det var den ene pedal der skulle skiftes og ikke begge. 😳

   Fandt du nogen, for det lyder da ret interessant?

 • Reply Bot 5. august 2010 at 21:30

  Den er dælme oz fræk

  • Reply Catarina 6. august 2010 at 07:19

   @Bot: Lige noget for mig. 🙂

 • Reply Fru E 5. august 2010 at 21:45

  Man kan få nogle, men de har dem ikke hjemme endnu. De koster 350 kr og så er der “beslag/clicklås” med til cykelskoene. Så skal den røde Lock klampe bare skiftes ud. Har lige checket spinningcyklen i dag og de kan også klare den anden lås.

  • Reply Catarina 6. august 2010 at 07:20

   @Fru E: Det lyder som nogle jeg heller må kikke på når jeg engang køber mig en cykel for det vil da være fedt at man kan bruge cyklen til begge dele. 🙂

   Tak for infoen. 🙂

  Skriv en kommentar