Menu
Hverdagen

Småforelsket

I dag var jeg lige et smut i Rosengårdcentret, for at hente et kuglehovede til mit nye fotostativ og da jeg nu aligevel var på de kanter, kikkede jeg lige forbi Design Cykler, for at se om de havde “min cykel” og minsandten havde de det. Men men men, lige bag den havde de én som jeg falde pladask for, samme mærke og model, men bare i hvid.

Den er fuldstændig vedligeholdesfri dvs. at styret, fælgene og saddelstanden er indfarvet, nøj der blev jeg altså lidt småforelsket. Igen. 😉

0

12 kommentar

 • Trine
  4. august 2010 at 17:08

  Kan godt forstå du blev småforelsket, den ser bare rigtig god ud.

  Reply
  • Catarina
   4. august 2010 at 17:41

   @Trine: Jeg blev endda tilbudt en prøvetur, men takkede pænt nej. 🙂

   Reply
 • Madame
  5. august 2010 at 07:24

  Den er meget lækker – jeg kan godt forstå, du faldt pladask 🙂 Jeg skal ud og finde en ny cykel og ved slet ikke, hvordan jeg skal bestemme mig …

  Reply
  • Catarina
   5. august 2010 at 07:29

   @Madame: Der er altså også alt for mange skønne cykler at vælge i mellem. Jeg er dog nok nået dertil at jeg har mærket på plads, så mangler jeg altså bare lige modellen. 😉

   Reply
 • Fru E
  5. august 2010 at 15:10

  Har været i den butik i dag og så den godt. Den er virkelig flot. Skulle selv lige checke pedaler ud. Vil gerne have en pedal med click på den ene side og almindelig på den anden.

  Reply
  • Catarina
   5. august 2010 at 20:18

   @Fru E: Hvorfor to forskellige pedaler? skal du så også bruge to forskellige sko?

   Reply
 • Fru E
  5. august 2010 at 20:21

  Det er ikke en racer jeg har, men den er super godt gearet og jeg kan derfor bruge den til motion. Har kørt en del på ferien. Vil gerne kunne bruge mine cykelsko når det er motion, så jeg har et godt “greb” i pedalen og så en almindelig side, når jeg bare skal i supermarkedet 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. august 2010 at 20:50

   @Fru E: Nåå, på den måde – jeg troede lige at det var den ene pedal der skulle skiftes og ikke begge. 😳

   Fandt du nogen, for det lyder da ret interessant?

   Reply
 • Bot
  5. august 2010 at 21:30

  Den er dælme oz fræk

  Reply
  • Catarina
   6. august 2010 at 07:19

   @Bot: Lige noget for mig. 🙂

   Reply
 • Fru E
  5. august 2010 at 21:45

  Man kan få nogle, men de har dem ikke hjemme endnu. De koster 350 kr og så er der “beslag/clicklås” med til cykelskoene. Så skal den røde Lock klampe bare skiftes ud. Har lige checket spinningcyklen i dag og de kan også klare den anden lås.

  Reply
  • Catarina
   6. august 2010 at 07:20

   @Fru E: Det lyder som nogle jeg heller må kikke på når jeg engang køber mig en cykel for det vil da være fedt at man kan bruge cyklen til begge dele. 🙂

   Tak for infoen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar