Menu
Familieliv

Tæt på panik morgen

I går hentede jeg Alfaen ved middagstid efter den havde været til tjek. I aftes da vi ville køre en tur, lyste batterilampen og vi snuppede Peugeoten i stadet. I morges kørte jeg så afsted til værkstedet, som ligger i Odense. Da jeg var to kilometer fra motorvejsafkørslen, begyndte samtlige lamper at blimke og bippe. Der skal jeg eller lige love for at jeg fik sved på panden og håbede jeg kunne komme helt hen værkstedet inden des evt. satte ud. jeg nåede helskindet frem men kunne så ikke slukke bilen ej heller tage nøglen ud. Jeg satte den i frigear og trak håndbremse og susede ind i receptionen og fremlagde min erindre. T gik med ud med det samme og trykkede flere gange på Start/Sluk knappen og fik til sidst standset bilen, men han kunne heller ikke få nøglen ud, han forsøgte at starte den et par gange, men det var først da bilen døde helt, at nøglen ville ud.

Jeg fik lov at vente mens de skiftede batteriet, for det var det de mente der var galt. Efter en halv times tid, kom T og sagde at den var klar. Jeg startede bilen og hvad ser jeg, batterilampen lyser. Mig ind til T igen, som så konkludere at generatoren nok er røget. Pis osse.

Hvis vi er heldige, så når de den i denne uge eller først engang i næste. 🙁

Jeg er sørme glad for at der er noget der hedder låne biler så lige nu ligger jeg og køre rundt i en lille ny og fix Ford Fiesta disel. Faktisk en helt ok bil.

8 kommentar

  • Catarina
    4. august 2010 at 11:52