Menu
Familieliv

Tæt på panik morgen

I går hentede jeg Alfaen ved middagstid efter den havde været til tjek. I aftes da vi ville køre en tur, lyste batterilampen og vi snuppede Peugeoten i stadet. I morges kørte jeg så afsted til værkstedet, som ligger i Odense. Da jeg var to kilometer fra motorvejsafkørslen, begyndte samtlige lamper at blimke og bippe. Der skal jeg eller lige love for at jeg fik sved på panden og håbede jeg kunne komme helt hen værkstedet inden des evt. satte ud. jeg nåede helskindet frem men kunne så ikke slukke bilen ej heller tage nøglen ud. Jeg satte den i frigear og trak håndbremse og susede ind i receptionen og fremlagde min erindre. T gik med ud med det samme og trykkede flere gange på Start/Sluk knappen og fik til sidst standset bilen, men han kunne heller ikke få nøglen ud, han forsøgte at starte den et par gange, men det var først da bilen døde helt, at nøglen ville ud.

Jeg fik lov at vente mens de skiftede batteriet, for det var det de mente der var galt. Efter en halv times tid, kom T og sagde at den var klar. Jeg startede bilen og hvad ser jeg, batterilampen lyser. Mig ind til T igen, som så konkludere at generatoren nok er røget. Pis osse.

Hvis vi er heldige, så når de den i denne uge eller først engang i næste. 🙁

Jeg er sørme glad for at der er noget der hedder låne biler så lige nu ligger jeg og køre rundt i en lille ny og fix Ford Fiesta disel. Faktisk en helt ok bil.

8 kommentar

 • Fru E
  4. august 2010 at 10:40

  Håber de får generatoren hjem hurtigt og at de har tid til at ordne den, så I kan få bilen retur.

  Blinkende lamper i bilen kan også få alle nervetråde til at give sig hos mig. Hader bilproblemer!

  Reply
  • Catarina
   4. august 2010 at 11:52

   @Fru E: Ja, biler skal bar funger når man skal bruge dem og ikke lave lysshow.

   Håber også at det er noget som er hurtigt klaret. 🙂

   Reply
 • Per
  4. august 2010 at 10:51

  Behold da Fiesta’en 😉

  Reply
  • Catarina
   4. august 2010 at 11:53

   @Per: Nul, den er skisme for lille. Og jeg vil ikke skifte min peugeot, så det bliver der ikke noget af. 🙂

   Reply
 • Inge
  4. august 2010 at 13:19

  Forstår dig så udemærket. Jeg var også lige forbi værkstedet i går og det kostede spidsen af en jetjager. På en eller anden måde er det sure penge, men der er jo ingen vej uden om 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. august 2010 at 15:13

   @Inge: Næ, det er en nødvendighed. 🙂

   Reply
 • Heidi
  4. august 2010 at 21:48

  Ja, en lille Ford Fiesta – det er en super bil. Vi har en af slagsen (jeg håber, at det er den nye model du kører rundt i) og er meget tilfredse med Fiestaen.

  Sådan noget med biler, det skal bare virke – hver gang!!

  Reply
  • Catarina
   5. august 2010 at 06:57

   @Heidi: Det er den nye ECO model, men den er altså mindre end vores den lille Peugeot 207, så det bliver aldrig en bil jeg/vi skal have. 😉

   Reply

Skriv en kommentar