Menu
Dagligdagen

Har du lagt mærke til det

..at fuglene slet ikke synger mere om morgene. Ikke sådan som de gjorde her i det dejlige forår, hvor de startede omkring klokken halv fire. Det er altså lidt trist, at det allerede er begyndt at gå den anden vej. Jeg savner sol og varme, men det ser ikke ligefrem ud til at der er i dag at vi skal have skøn sol og blå himmel her på Fyn. 🙂

Nå, arbejdet kalder et par timer endnu, men i dag slutter jeg klokken 9 for der kommer en veninde forbi og så skal vi lige ud på en dejlig lang løbetur inden morgenmaden.

Ha’ en dejlig formiddag og husk at det lige om lidt er weekend. 🙂

0

4 kommentar

 • Olines
  6. august 2010 at 16:34

  Sikke da en aktiv morgen!
  Det går hurtigt den anden vej nu. I aftes da vi kørte hjem fra stranden omkring kl. 21 var der allerede tusmørke og det føltes helt efterårs agtigt. Jeg må vist snart finde stearin lysene frem igen!

  Reply
  • Catarina
   7. august 2010 at 09:04

   @Olines: Jeg synes også at aftenener minder meget om efterår og det er altså lidt tidligt synes jeg, eller også har jeg bare glemt hvordan det var de sidste år. 😉

   Reply
 • Madame
  6. august 2010 at 19:50

  Ja, jeg har godt lagt mærke til, at fuglene ikke synger nær så meget nu – det var ellers så dejligt 🙂 Rigtig god weekend til dig, Catarina!

  Reply
  • Catarina
   7. august 2010 at 09:05

   @Madame: Jeg elsker at blive vækket af det store fuglekor om morgenen, men det må vi vente med at blive igen til næste forår. 🙂

   God weekend til dig også.

   Reply

Skriv en kommentar