Menu
Dagligdagen

Ihh altså hvor er den fin

.. og nu er den min. 😀

Og Pia, så købte jeg altså også én af dem der, der bare ikke er særlig klædelige, men nødvendige. 😉 Så hvornår ser jeg dig med én?

Jeg glæder mig til mange dejlige ture på min nye cykel som køre som en drøm også i strid modvind og med en højdeforøgelse på 90m, som var det jeg havde på vej hjem fra cykelhandleren i Rosengårdscentret.

42 kommentar

 • Marianne
  9. august 2010 at 18:56

  Den ser godt nok lækker ud!

  (men hvorfor har du mon ændret så man ikke kan læse din blog i reader mere? *nysgerrigogafhængigafgooglereader.dk) 😉

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:03

   @Marianne: Tak, den er skøn.

   Kikker lige på det der med G reader. Opdaterede WordPress i dag måske derfor. 😕

   Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:10

   @Marianne: Så skulle g problemet være fixet. 🙂

   Hader selv at jeg kun kan læse et lille udpluk, men det ved du jo. 🙂

   Reply
 • Therese
  9. august 2010 at 18:57

  Nøj hvor er den lækker. Stort tillykke med den 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:04

   @Therese: Tak skal du have, den køre ski’ godt. 🙂

   Reply
 • Bot
  9. august 2010 at 19:04

  Hold da k… hvor er den super sprød.
  Hvad koster sådnan én ? (hvis man må spørge).
  Pia og æg… det glæder jeg mig oz til ;))

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:06

   @Bot: Vi snakkede om hjelm da hun var over sidst så jeg håber hun snart får én, ellers får hun sgu en af mig i julegave. 😀

   Reply
 • Fru E
  9. august 2010 at 19:04

  Den er kanon flot og glad for at se, at du også har købt dig en (matchende) cykelhat 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:07

   @Fru E: Ja, det er vist nødvendige. Jeger blevet kørt ned et par gange og har da været heldig. Men det er jo ikke sikkert det bliver ved. 😉

   Reply
 • Marianne
  9. august 2010 at 19:12

  Yay dejligt – jeg troede lige du var røget over på the dark side 😉

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 19:15

   @Marianne: Kunne aldrig falde mig ind, har selv slette dem som har et resume, fra min reader. 😉

   Reply
 • Olines
  9. august 2010 at 19:24

  Den er da virkelig lækker, tillykke med den og god fornøjelse ude på vejene!

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 20:12

   @Olines: Tak skal du have. Turen hjem var på 15,5 km, så den er blevet en smule indviet. 🙂

   Reply
 • Hege
  9. august 2010 at 19:25

  Gratulerer!

  Reply
  • Catarina
   9. august 2010 at 20:13

   @Hege: Tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Pia
  9. august 2010 at 21:37

  Nøøøøøøj hvor er den for fed, total Mac-hvid, ved allerede at i ser brandlækre ud sammen:)
  Men der er nu noget mærkeligt ved det indlæg, teksten imellem billederne er slet ik til at se herovre i københavns valbyområde !!!!!!!!!!! *GG*

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 06:31

   @Pia: 😆 ja det er sørme mærkeligt, jeg må se hvad jeg kan gøre ved det. 😀

   Du må få en tur når du kommer d. 4. 🙂

   Reply
 • Deborah
  9. august 2010 at 22:27

  Jeg kigger selv efter cykel p.t., men jeg mangler oplysning om, hvad det er for en cykel. Det med cykelhjelmen kan du godt glemme. Aldrig i livet, om jeg vil have sådan en på. Nødvendig, nej det har det aldrig været for mig og bliver heller ikke! Ihvertfald vil jeg gerne selv bestemme, og det er altså ikke lovpligtigt heldigvis.

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 06:40

   @Deborah: Dem der læser fast med herinde, ved hvilken mærke og model det er, da jeg har skrevet om den tidligere.

   Så vidt jeg kan se, prædiker jeg ingen steder om at DU skal have cykelhjelm på, jeg nævner blot til Pia, at jeg har købt “én af dem som ikke er klædelige” så jeg synes ikke det var nødvendigt for dig at fare sådan i blækhuset. Hvis du havde læst min kommentar til Fru E, havde du kunne se hvorfor JEG synes det er nødvendigt for MIG med hjelm!

   Reply
 • Heidi
  10. august 2010 at 09:39

  Tillykke med cyklen Cat. Så blev det den hvide!!
  Død misundelig er jeg da, men min cykel er kun lige blevet et år, så jeg venter nogle år med at skifte den ud!!

  Pia – jeg er sgu også blevet udstyret med “sådan en af dem der”!! Så kom bare i sving, grim er man sgu. Men det er jo det er den indre skønhed der tæller!!

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 09:58

   @Heidi: Ja det blev den hvide, den var nu den der var smartest af de to og bare det at den er vedligeholdesfri er et ekstra plus.

   Jeg regner også med at have cyklen her i mange år, da den jo endnu ikke er mit primær transportmiddel til og fra arbejde. Endnu.

   Måske Pia skal ha’ “én af dem der” i julegave eller noget. Men du har ret Heidi, man er ikke køn med sådan én på, men det den beskytter er tilgengæld utroligt smukt ikke. 🙂

   Reply
 • Pia
  10. august 2010 at 13:03

  Fantastiske veninder man har, er faktisk lille kende vilde med jer:o)

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 19:17

   @Pia: Nej du er ej – du her MEGET vild med os. 😀

   Reply
 • Jens
  10. august 2010 at 17:04

  Til lykke med den nye cykel. Jeg er sikker på at du bliver glad for den. Jeg har skam også en cykelhjelm og jeg har faktisk brugt den rigtig meget…. men ikke i år. Jeg har jo ikke så meget hår på hovedet og derfor vil jeg meget hellere have en tyk hue på om vinteren. Problemet er bare, at det er altså ikke så sjovt, når man igen skal til at bruge cykelhjelmen om foråret. Man er lige som kommet ud af træning. 😉

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 19:22

   @Jens: Tak skal du have. 🙂 Inden jeg nåede hjem fra cykelhandlere, (15 km) så havde jeg faktisk vennet mig til hjelmen, men den er lidt varm. 🙂 Jeg er også spændt på vinteren, for jeg plejer at fryse grumt om ørene så måske min løbehue, som er ret tynd, bliver det jeg skal have inden under. 🙂

   Reply
 • Deborah
  10. august 2010 at 18:08

  Jeg synes bestemt ikke, jeg farer i blækhuset og er der overordentlig ked af, at du bare fordi jeg ikke lige har læst det ikke gider fortælle hvilkenn model og mærke det er. Jeg læser med, men ikke hver dag – sorry hvis det er et krav. Så skal jeg ikke forstyrre dig!

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 19:25

   @Deborah:
   Citat: Aldrig i livet, om jeg vil have sådan en på. Nødvendig, nej det har det aldrig været for mig og bliver heller ikke! Citat slut – det kan ikke misforstås og er altså at fare i blækhuset.

   Hvis du virkelig vil vide hvilken mærke og model det er, er det så såre simpelt, for det kan ses på billederne i dette indlæg, men nu skal jeg hjælpe. Det er en Avenue Broadway XM!

   Reply
 • Deborah
  10. august 2010 at 18:09

  Fodnote – hvorfor godkendelse? Godkendt er med D, så ved du det! Mhv

  Reply
  • Catarina
   10. august 2010 at 19:26

   @Deborah: Uha, tak for det!

   Og så synes jeg du skal lade være med at kaste med sten, når du selv bord i et glashus. Ihvertfald staves i tre ord!

   Reply
 • Katja
  11. august 2010 at 09:14

  Hej Catarina
  Tillykke med den meget LÆKRE cykel. Jeg har kigget på avenue´s hjemmeside: Lækre flotte cykler. Har dog hørt at de skulle være lidt tunge i det ?

  Med eller uden…..ja jeg er af den overbevisning, at: Better safe than sorry !

  Og lidt til Deborah: “Sådan en har jeg aldrig haft brug for” ” Det har aldrig været nødvendigt for mig” – Ikke for at deltage i “mudderkast” men latterlig kommentar. For i værste fald, får du ikke senere i livet mulighed for at tage en sådan på- når skaden først er sket. Og når du er glad for heste, ridder du vel også – og det er vel også UDEN hjelm så ?
  Du må beslutte hvad du vil – så længe det ikke er lovpligtigt, men ikke nødvendig og aldrig bliver det, kan jo KUN betyde ÈN ting : DU KAN IKKE CYKLE !

  Reply
  • Catarina
   11. august 2010 at 13:03

   @Katja: Tak skal du have. 🙂 Jeg synes ikke den er tung, men det kan da sagtens være der er nogle cykler som er meget lettere. 🙂

   På et tidspunkt bliver det nok sådan at det er helt normalt at køre med hjelm og underligt at se nogle uden. 🙂

   Reply
 • Pia
  11. august 2010 at 12:39

  Du har ret Cat., jeg er faktisk rigtig meget vild med mine veninder, uden jer og verden ville slet ik være rigtig- for mig:o)

  Reply
  • Catarina
   11. august 2010 at 13:05

   @Pia: 🙂 Og ved du hvad Pia, vi er så aldeles vil med dig og jeg vil for intet i verdenen undvære dig. Og som min søn sagde her den anden da “hende Pian, hun griner altså meget” og jeg må gi’ ham ret for én med et bedre humør skal man lede længe efter. 😀

   Reply
 • Lone
  12. august 2010 at 13:32

  Den er ser super lækker ud, din nye cykel. Tillykke med den 🙂

  Cykelhjelmen er magen til min nyindkøbte. Det er en rigtig god én, som intet vejer og lufter hårbunden.

  God vind derude 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2010 at 15:20

   @Lone: Mange tak skal du have. Ja, hjælmen er rigtig behagelig at have på pga. den lave vægt og lufthullerne. Jeg fik dog alligevel lidt svedigt hår da jeg cyklede hjem fra cykelhandleren, men det er nok fordi jeg har så meget hår. 😉

   Reply
 • Pia
  12. august 2010 at 19:28

  Tak Cat., og i lige måde, mit liv er kun blevet rigere efter mødet med dig og din dejlige familie:o)

  Reply
  • Catarina
   12. august 2010 at 20:37

   @Pia: 🙂 ses snart.

   Reply
 • Anette
  6. maj 2011 at 19:20

  Indlægget er ikke nyt men mon ikke du ser kommentaren alligvel. Lækker lækker cykel!! Og jeg synes også det ér nødvendigt med cykelhjelm – man kan aldrig vide hvordan andre kører, om der lige er et hul eller en sten i vejen man ikke ser eller andet. Jeg fik en cykelhjelm sidste år af min mand som jeg har fået indviet i dag. Min cykelhandler sælger ikke lige det mærke men derfor kan det jo ikke skade at kigge nærmere på dét 🙂 God weekend.

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2011 at 19:52

   @Anette: Jeg ser (håber jeg) alle kommentarer, men mindre de ryger i spam mappen. 🙂 Det er en rigtig dejlig cykel, får år tilbage havde jeg en cykel af samme mærke (men den blev stjålet) og det var den bedste cykel jeg nogen sinde havde haft, så derfor valgte jeg at få samme mærke. Godt at du også har algt at køre med hjælm. Jeg synes faktisk deen er ok at have på, når man har kørt en enkelt tur med den – man vender sig til den. det er ligesom at køre bil med sele. 🙂

   Reply
 • Den ville passe fint til formålet
  5. februar 2013 at 21:31

  […] længe, er det tid til at tage cyklen frem og bruge den som transportmiddel til og fra arbejde. Jeg har ikke mere end 12,4 km hver vej […]

  Reply
 • […] dag var det jo dagen hvor mit 4 hjulet transportmiddel skulle parkeres og den tohjulede tages i brug. Jeg var lidt nervøs for om jeg ville komme til at fryse, da termometret kun viste […]

  Reply
 • Sidste omgang – Catarina.dk
  22. juni 2023 at 20:50

  […] Cyklen, den almindelige og snart ret så gamle rugbrødsmaskine, skal også transportere mig på job, lige som den har gjort de sidste par uger. Det er ikke fordi jeg har mere en 14,5 km til kontoret, men det går meget op af bakke derude, men heldigvis ned hjemad. Faktisk er jeg 10 minutter hurtigere hjemme end når jeg køre ud. […]

  Reply

Skriv en kommentar