Menu
Livet / Motion

Jeg blev lokket

I går, efter endt “arbejde” smutte jeg til en god omgang spinning, og da var det, at en af mine spinning buddys spurgte, om jeg ikke ville med hende til det dersens interval som hun går til hver onsdag. Det er ikke første gang hun spørger, men jeg har indtil nu sagt nej tak. I går svarede jeg dog ja, nok også mest fordi jeg ikke synes jeg kunne blive ved med at sige nej og fordi jeg måske også havde en lille forhåbning om, at jeg rent faktisk vil synes om det. 😉

Nå, men i dag blev jeg så hentet her på matriklen kl. 15:45 og så kørte vi ellers afsted mod Otterup. Efter en 1/2 time på de fynske landeveje var vi endelig fremme. Vi startede med 45 min. hår og intensiv gymnastik, gymnastik som jeg aldrig har prøvet det før. Inden der var gået 10 min var min puls oppe på 92% og sveden haglede af mig. Fedt!

Efter ende gymnastik, var der lige tid til at skifte T-shirt inden vi skulle løbe en lille kilomet op til en sti. Da vi kom derop stod den på 1,5 km som skulle løbes hurtigere en man ellers kan løbe 1,5 km på. Jeg sponsede afsted og kom rundt i fin stil. Efter lige at have fået pusten, skulle vi ud på samme tur igen og også denne gang hurtigere end normalt. Til slut, sluttede vi af med 1 km og også den i et hurtigere tempo end normalt. Den sidste tur nåede vi så alle ind i den største skylle og da vi kom retur til klublokalerne, lignede vi druknede mus. 🙂

Det var faktisk ret ok at være med, men jeg ved jeg ikke tager med en anden gang, jeg gider simpelt hen ikke at køre så langt for at komme til noget motion. Og min spinning buddy stopper også engang i september så det gir’ lidt sig selv. Men helt sjovt at prøve og måske jeg kan tage mig sammen til at snuppe den ene af mine ugentlige løbeture som en intervaltur, vi får se. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    12. august 2010 at 06:29