Menu
Hverdagen / Motion

Jeg blev lokket

I går, efter endt “arbejde” smutte jeg til en god omgang spinning, og da var det, at en af mine spinning buddys spurgte, om jeg ikke ville med hende til det dersens interval som hun går til hver onsdag. Det er ikke første gang hun spørger, men jeg har indtil nu sagt nej tak. I går svarede jeg dog ja, nok også mest fordi jeg ikke synes jeg kunne blive ved med at sige nej og fordi jeg måske også havde en lille forhåbning om, at jeg rent faktisk vil synes om det. 😉

Nå, men i dag blev jeg så hentet her på matriklen kl. 15:45 og så kørte vi ellers afsted mod Otterup. Efter en 1/2 time på de fynske landeveje var vi endelig fremme. Vi startede med 45 min. hår og intensiv gymnastik, gymnastik som jeg aldrig har prøvet det før. Inden der var gået 10 min var min puls oppe på 92% og sveden haglede af mig. Fedt!

Efter ende gymnastik, var der lige tid til at skifte T-shirt inden vi skulle løbe en lille kilomet op til en sti. Da vi kom derop stod den på 1,5 km som skulle løbes hurtigere en man ellers kan løbe 1,5 km på. Jeg sponsede afsted og kom rundt i fin stil. Efter lige at have fået pusten, skulle vi ud på samme tur igen og også denne gang hurtigere end normalt. Til slut, sluttede vi af med 1 km og også den i et hurtigere tempo end normalt. Den sidste tur nåede vi så alle ind i den største skylle og da vi kom retur til klublokalerne, lignede vi druknede mus. 🙂

Det var faktisk ret ok at være med, men jeg ved jeg ikke tager med en anden gang, jeg gider simpelt hen ikke at køre så langt for at komme til noget motion. Og min spinning buddy stopper også engang i september så det gir’ lidt sig selv. Men helt sjovt at prøve og måske jeg kan tage mig sammen til at snuppe den ene af mine ugentlige løbeture som en intervaltur, vi får se. 🙂

0

10 kommentar

 • Madame
  11. august 2010 at 20:21

  Sikke en sjov men også hård oplevelse! Pyha, bare at læse hvad du fortæller giver sved på panden 🙂 Men intervaltræning tror jeg er godt, så man ind imellem kan nå at få pulsen ned igen.

  Reply
  • Catarina
   12. august 2010 at 06:29

   @Madame: Intervaltræning gir’ rigtig meget på konditionen og den gør også at man løber hurtigere. Men det er ikke min stærke side. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. august 2010 at 07:37

  PYH siger jeg bare 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2010 at 09:03

   @Helle K.: 🙂 det sagde jeg også. 😉

   Reply
 • Jens
  12. august 2010 at 14:16

  Jeg får SÅ dårlig samvittighed når jeg læser alle dine motions-indlæg…. før eller senere må jeg nok prøve at gøre noget ved det! Men jeg venter lige til en anden dag…. 😉

  Reply
  • Catarina
   12. august 2010 at 15:15

   @Jens: Hi hi, så er det ikke nu jeg skal sige at jeg lige har været ude og løbe i en dejlig frisk tur i regnvejr vel?.

   Reply
 • Lars fra Gode Karakterer
  13. august 2010 at 01:50

  Jeg tror heller ikke at gøre noget nyt og forskelligt skal undervurderes.. Det at prøve en ny form for motion giver altså spændning og fornyet interesse..!

  Men det lyder dejlig hårdt! 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. august 2010 at 09:34

   @Lars fra Gode Karakterer: Uha ja, jeg er skam heller ikke imod nye motionsformer, men jeg synes bare ikke det er fedt at skulle køre langt efter dem. 🙂

   Det var dejligt…….. bagefter. 😀

   Reply
 • Fru E
  13. august 2010 at 07:57

  Det kunne jeg slet ikke holde til, men mit knæ er også bare grrrrrr skod. Fedt at du tog afsted og prøvede det:-)

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   13. august 2010 at 09:35

   @Fru E: Det var en fysioterapeut der trænede os og han var super god. 🙂

   Træls med et dårligt knæ. 🙁

   En god weekend til dig og familien.

   Reply

Skriv en kommentar