Menu
Hverdagen / Weblog

Læse- og mobilvenlig

Her dan anden dag da jeg havde opgraderet til WordPress 3.0.1, var der åbenbart kommet et flueben i den boks som afgøre, om min blog kun skal vise et uddrag af teksten i de forskellige readeres, eller om hele teksten skal vises. Marianne var så venlig at gøre mig opmærksom på, at det var sket og det var jeg glad for, for som jeg tidligere har nævnt, så sletter jeg selv blogs fra min “reader” hvis de kun viser uddrag. Jeg har dog et par enkelte, som jeg har beholdt, de ligger i en mappe for sig selv og der læser jeg uddraget, og hvis det fanger, så åbner jeg, men ellers ikke.

En andden ting som jeg også gerne vil slå et slag for igen er, at der efter hånden er så mange smartphones i omløb og dermed også læsere som bruger denne platform til at læse blogs på, det gør jeg i hvert fald. Men der er mange blogs som stadig vises i pc udgaven og dermed skal jeg scrolle både den ene og den anden vej og det tager enormt lang tid at loade en side som vise “normalt”.

Nå men, det var mine to minutter her på en fredag formiddag. Nyd dagen, den ser ud til at blive solrig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    13. august 2010 at 10:44