Efterlysning

14. august 2010

Da det nu alligevel ser ud at det har tænke sig at regne over Fyn i dag, har jeg lyst til at bage kærnemælkshorn, men remonce og/eller marcipan. Er der nogen af jeg der ligger inde med en super skøn og simpel opskrift på sådan nogle?

Ja, jeg kunne jo bare pløje nettet igennem, for der findes sikkert masser af den slags opskrifter, men hvis én af jer lige ligger inde med den opskrift som gi’ de bedste horn, ja så vil jeg heller stole på jeres dømmekraft. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Jens 14. august 2010 at 17:44

  Her har det også styrtet ned hele dagen. Jeg er ikke helt sikker, men jeg synes sørme da også det bumler en gang i mellem.

  Håber du finder en god opskrift. Jeg sidder selv med et stykke hjemmebagt kage lige nu og det er superlækkert sådan en kold og våd lørdag. 😀

  • Reply Catarina 16. august 2010 at 08:45

   @Jens: Jeg fandt selv på en opskrift som det ikke er sidste gang jeg laver. der er nu ikke noget som hjemmebag. 🙂

 • Reply Youghurthorn 16. august 2010 at 08:43

  […] I lørdags havde jeg jo en ustyrlig lyst til kærnemælkshorn, men da ingen af jer bloglæsere kunne anbefale en opskrift, fandt jeg på min egen. Den kom så ikke til at indeholde kærnemælk, da jeg ikke lige havde noget, men youghurt i stedet og jeg må sige, at de blev super gode og familien har sagt at næste gang jeg får lyst til at bage dem, må jeg da godt bage dobbelt potion. […]

 • Skriv gerne en kommentar