Våd lørdag morgen

14. august 2010

Regnen har silet ned det det meste af natten og hele morgenen med. Det er ikke spor morsomt at gå rundt udenfor i dag, for jeg måtte have mit regnslag på og så er det altså ikke helt det samme. Hvor er det skønne augustvejr hende? Jeg mener at kunne huske, at det altid var det skønneste vejr i august og at det var derfor at skolernes sommerferie skulle rykkes en uge. 😉

Da jeg returnerede fra min morgenrunde, havde min dejlige mand sørget for at der var et dejligt stor glas te klar til mig. Ahh, at blive forkælet på en regnvåd lørdag morgen i august er nu slet ikke så ringe endda.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fru E 14. august 2010 at 09:50

  Ja, her er rimlig vådt i dag. Dejligt med forkælelse med te 🙂

  • Reply Catarina 14. august 2010 at 10:52

   @Fru E: Jeg håber det bliver lidt bedre vejr senere i dag. 🙂

 • Reply Helle K. 14. august 2010 at 09:57

  Vi har det ikke vådt – endnu 🙂 men overskyet og stille.
  Jeg mener også, at august skal være fyldt med sol – jeg husker engang hvor vi fik varmefri fra skolen for nok 30 – 35 år siden 🙂
  God lørdag 🙂

  • Reply Catarina 14. august 2010 at 10:53

   @Helle K.: Lige præsis, sådan husker jeg det også – hvor er den gode gammeldags sommer blevet af.

   Du må også ha’ en god lørdag. 🙂

 • Reply Olines 14. august 2010 at 10:51

  Du er heldig!
  Ha´en skøn weekend!

  • Reply Catarina 14. august 2010 at 10:53

   @Olines: Og rigtig meget i lige måde. 🙂

  Leave a Reply