Menu
Dagligdagen

Søndagsbrunch

I går havde jeg en brunch aftale med skøn kvinde i det indre Odense. Vi havde aftalt at mødes på Druen & Bønnen, som er et rigtigt hyggeligt sted med en super sød og smilende betjening.

Vi valgt den “sunde” udgave af deres brunch, altså den uden æg og det vi fik serveret passede lige til hvad jeg kunne spise. Jeg havde på forhånd set at de havde en indisk tedrik som hedder Chai. Den består af sorte te, iblandet kanel, kardemomme, rørsukker og
appelsin, tilberedes med glohed mælk. Jeg fik t, men seklv efter nummer to, ved jeg ikke om jeg kan lide den eller ej. Det er ikke sådan at den smager grimt, men når den kommer op til næsen duftede den altså lidt hen efter risengrød. 😕 Men jeg prøver den som nok igen, når jeg har endnu en brunchaftale på onsdag.

8 kommentar

  • Catarina
    16. august 2010 at 19:20