Søndagsbrunch

16. august 2010

I går havde jeg en brunch aftale med skøn kvinde i det indre Odense. Vi havde aftalt at mødes på Druen & Bønnen, som er et rigtigt hyggeligt sted med en super sød og smilende betjening.

Vi valgt den “sunde” udgave af deres brunch, altså den uden æg og det vi fik serveret passede lige til hvad jeg kunne spise. Jeg havde på forhånd set at de havde en indisk tedrik som hedder Chai. Den består af sorte te, iblandet kanel, kardemomme, rørsukker og
appelsin, tilberedes med glohed mælk. Jeg fik t, men seklv efter nummer to, ved jeg ikke om jeg kan lide den eller ej. Det er ikke sådan at den smager grimt, men når den kommer op til næsen duftede den altså lidt hen efter risengrød. 😕 Men jeg prøver den som nok igen, når jeg har endnu en brunchaftale på onsdag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Fru E 16. august 2010 at 17:07

  Det var rigtig hyggeligt og så er jeg helt enig med dig omkring Chai teen 🙂

  • Reply Catarina 16. august 2010 at 19:20

   @Fru E: 🙂

 • Reply Hege 16. august 2010 at 19:25

  Jeg drikker chai-te hele tiden, og jeg elsker det. Likevel skygger jeg unna på restauranter. De lager den så voldsom, med så mye melk og så mye krydder at jeg føler meg helt invadert. Kjøp en pose chai i løsvekt, eventuelt i pose. Så brygger du en stor kopp te, rører inn litt honning og en skvett melk. Namse!!!

  • Reply Catarina 16. august 2010 at 19:29

   @Hege: Ja, det var nok den megen mælk der gør at jeg ikke helt kan bestemme mig. Normalt drikker jeg te med mælk, men det er som du kun et skvat. Når jeg skal forkæle mig selv, så kommer jeg også honning i. Og du har helt ret, det smager nemlig fantastisk. Måske jeg skal købe noget sort te eller hvis der decideret findes en chai te. 🙂

 • Reply Helle K. 17. august 2010 at 11:15

  Er æg ikke sundt?
  Det lyder eller som en dejlig brunch – og the har jeg slet ingen forstand på (som så meget andet) 🙂

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 12:06

   @Helle K.: for meget æg er ikke sundt men det er mere det dersens bacon der følger med æggene som ikke er så sundt. 🙂

 • Reply Jens 17. august 2010 at 12:50

  Det ser hyggeligt ud. Tror det er alt for lang tid siden at jeg selv har fået en god brunch ude i byen. Det må jeg vist snart gøre noget ved! 😀

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 13:23

   @Jens: Der er nu noget dejligt langsomt over en brunch. Du må snart afsted. 🙂

  Skriv en kommentar