Menu
Bageriet / Kogebogen

Youghurthorn

I lørdags havde jeg jo en ustyrlig lyst til kærnemælkshorn, men da ingen af jer bloglæsere kunne anbefale en opskrift, fandt jeg på min egen. Den kom så ikke til at indeholde kærnemælk, da jeg ikke lige havde noget, men youghurt i stedet og jeg må sige, at de blev super gode og familien har sagt, at næste gang jeg får lyst til at bage dem, må jeg da godt bage dobbelt potion. 🙂

0001-Diverse billeder_0161 copy

Hvis du selv har lyst til at prøve mine youghurthorn, er her påskriften på 18 horn.

Ingredienser:
200 g. mel
200 g. smør (blødt)
2 spsk. 2% græsk youghurt

Remonce:
100 g. smør
100 g. marcipan
100 g. sukker

Pynt:
1 æg
50 g hakkede hasselnødder

Fremgangsmåde:
Bland smør, mel og youghurt godt i en skål. Når dejlen er blandet, skal den hvile i køleskabet indtil den er blevet ret fast. Mens dejlen hviler, kan du lave remoncen, det gør du ved at blande smør, marcipan og sukker sammen til en ensartet masse.

0001-Diverse billeder_0160 copy

Når dejlen er fast drysses lidt mel på bordet og dejen deles i 3 lige store dele. Rul dejen tyndt ud og ta’ en tallerken med en diameter på 24,5 cm og skær en rundkræs ud. Del nu den cirkelrunde dej i 6 lige store stykker. Læg en stor teskefuld remonce på hver trekant. Rul nu fra den brede ende til den smalle og bøj “pølsen” så den ligner et horn og læg den på en bageplade. Når alle hornene er lavet, pensles de med et sammen pisket æg og drysses med hakkede hasselnødder.

Bages i en 200° forvarmet ovn i 12-14 minutter.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

  • Catarina
    16. august 2010 at 10:05