Menu
Motion / Os og familien

God start på lørdagen

Da klokken var halv 6 hørte jeg Søren stå op og jeg kunne følge hans aktiviteter, selvom han altid forsøger at være så stille som overhoved muligt. Han gik ud og satte en kop kaffe, derefter gik han ud i bryggerset og åbnede forsigtigt døren og gik ud. Jeg kunne høre hans træsko på fliserne og pludselig forsvandt lyden af han trin. Nu vidste jeg at han var nået til græsset og jeg ikke ville kunne følge han, før han atter kom ind på fliserne. Da han var færdig med hans lille morgenrunde, var han kop kaffe det også og han kom ind og satte sig i hjørnet af sofaen og tændte for hans bærbar.

Jeg gad egentlig ikke stå op, så jeg vendt mig om på den anden side og mærkede den lette brise som kom dansende ind i soveværelset fra det åbenstående vindue. Da havde ligget der og tænkt en masse dejlige tanker, stod jeg op og fik serveret et dejligt krus te med mælk. Uhmm det smagte lige som det skulle.

Klokken 9 havde jeg meldt mig til en omgang spinning, så jeg pakkede min taske og efter at have kastet et blik ud af vinduet, besluttede jeg mig for at det nok holdt tørt, så en cykeltur til og fra spinning, blev besluttet.

Nu er jeg atter hjemme og morgenæggene, rugbrødet og teen drukket. Sikke en vidunderlig start på en lørdag, en lørdag som stadig virker dejlig lang, for her er ingen planer af nogen slags, andet at vaskemaskine skal snurre et par omgange, men det klare den jo næsten uden min indblanding. Jeg elsker lørdage. 🙂

0

6 kommentar

 • Trine
  21. august 2010 at 12:31

  Jeg elsker også lørdage. God weekend.

  Reply
  • Catarina
   21. august 2010 at 12:40

   @Trine: Takker. 🙂 God weekend til dig og familien. 🙂

   Reply
 • Kaja
  21. august 2010 at 13:44

  Her i huset er vi hjemmegående alle mand, og nyder alle dage lige meget. Sønnen og jeg har også overstået vores motion og har god samvittighed. Jeg har ellers altid ment at motion gav ekstra energi, men jeg ved snart ikke, det udmatter mig lige for tiden. Det nævner du aldrig på din blog, er det kun mig, som bliver træt?
  Hav en god lørdag og nyd det forhåbentlig gode vejr på Fyn.

  Reply
  • Catarina
   21. august 2010 at 15:07

   @Kaja: Jeg synes ikke at motionen udmatter mig, selvfølgelig er jeg lidt brugt lige når jeg er færdig, men efter et bad og lidt mad, så er jeg helt på toppen igen.

   En rigtig god lørdag til jer alle. 🙂 Her er desværre ikke nogen sol, men vi hygger nu alligevel. 😀

   Reply
 • Bente
  21. august 2010 at 23:09

  Håber, din lørdag fortsatte lige så godt, som den startede … 😉

  Reply
  • Catarina
   22. august 2010 at 09:30

   @Bente: Tak, det gjorde den. Elsker at have en hel lang dag uden planer som så lige så stille og roligt bliver fyldt med de skønneste ting og sager. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar