Menu
Hverdagen / Skallebølle 2004-2021

Jeg smuttede

Jeg havde siddet og kikket på jobannoncer og var også faldet over en enkelt som lød spænende, men så kom jeg til at kikke ud af vinduet og opdagede, at sole faktisk skinne rigtigt smukt uden for vinduerne. Jeg lod jobannoncer være jobannoncer og trak i arbejdstøjet og smuttede i haven.


~Mobilbillede.

Jeg fik nået det sidste stykke hæk, renset ud forskellige steder og ryddet lidt på inden regnen ramte. Nu har jeg lige spist lidt frokost, en dejlig omgang melon med parmaskinke, uhmm som det smagte. Jeg tror ikke det bliver til mere jobannonce-kigning, for nu vil jeg hygge mig lidt og så lade op til klokken 5, hvor den står på en solid omgang spinning.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar