Jeg smuttede

23. august 2010

Jeg havde siddet og kikket på jobannoncer og var også faldet over en enkelt som lød spænende, men så kom jeg til at kikke ud af vinduet og opdagede, at sole faktisk skinne rigtigt smukt uden for vinduerne. Jeg lod jobannoncer være jobannoncer og trak i arbejdstøjet og smuttede i haven.


~Mobilbillede.

Jeg fik nået det sidste stykke hæk, renset ud forskellige steder og ryddet lidt på inden regnen ramte. Nu har jeg lige spist lidt frokost, en dejlig omgang melon med parmaskinke, uhmm som det smagte. Jeg tror ikke det bliver til mere jobannonce-kigning, for nu vil jeg hygge mig lidt og så lade op til klokken 5, hvor den står på en solid omgang spinning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar