Menu
Familieliv

Smuk morgen

Torsdagen er for længst skudt i gang og morgenbollerne skal snart ud af ovnen. Jeg har lige været ude i haven og ved I hvad? – det blæser slet ikke så meget i dag og solen ser også ud til at ville skinne fra en smuk blå himmel. Jeg er helt sikker på det bliver en god dag.

Godmorgen. 🙂

0

4 kommentar

 • Michael Hanmann
  26. august 2010 at 07:16

  Det bedste ved det hele Catarina er at det er helt og aldeles op til os selv om vi vil have en god dag eller ej, vores tanker har så megen kraft at vi selv kan forme vores dagligdag, eller bearbejde de indtryk vi bliver bombaderet med så de bliver mere spiselige, er det ikke herligt?
  Rigtig god dag.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2010 at 07:25

   @Michael Hanmann: Jeg ved at det helt og holdent er op til mig om det bliver en god dag eller ej. Jeg er går for det meste med de positive briller og mit motto er: Der kommer det ud af dagen, som jeg selv vælger at investere i den.

   Også en rigtig god dag til dig og mange tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Therese
  26. august 2010 at 10:37

  Der er ikke noget som at starte morgenen med en gang morgenbolleri…hi hi. Dejlig solopgang du har fanget dér 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. august 2010 at 11:00

   @Therese: Nope, det er en god måde at starte dage på. 😆

   Reply

Skriv en kommentar