Smuk morgen

26. august 2010

Torsdagen er for længst skudt i gang og morgenbollerne skal snart ud af ovnen. Jeg har lige været ude i haven og ved I hvad? – det blæser slet ikke så meget i dag og solen ser også ud til at ville skinne fra en smuk blå himmel. Jeg er helt sikker på det bliver en god dag.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 26. august 2010 at 07:16

  Det bedste ved det hele Catarina er at det er helt og aldeles op til os selv om vi vil have en god dag eller ej, vores tanker har så megen kraft at vi selv kan forme vores dagligdag, eller bearbejde de indtryk vi bliver bombaderet med så de bliver mere spiselige, er det ikke herligt?
  Rigtig god dag.

  • Reply Catarina 26. august 2010 at 07:25

   @Michael Hanmann: Jeg ved at det helt og holdent er op til mig om det bliver en god dag eller ej. Jeg er går for det meste med de positive briller og mit motto er: Der kommer det ud af dagen, som jeg selv vælger at investere i den.

   Også en rigtig god dag til dig og mange tak for din kommentar. 🙂

 • Reply Therese 26. august 2010 at 10:37

  Der er ikke noget som at starte morgenen med en gang morgenbolleri…hi hi. Dejlig solopgang du har fanget dér 🙂

  • Reply Catarina 26. august 2010 at 11:00

   @Therese: Nope, det er en god måde at starte dage på. 😆

  Skriv gerne en kommentar