Menu
Hverdagslivet...

Søndagmorgen

Søndagen er startet langsomt. Jeg lå længe i sengen og lyttede til lydene der kom ind gennem det åbenstående vindue. Der er faktisk ikke så mange lyde sådan en søndag morgen sidst i august, fuglene er ikke længere så ivrige efter at synde solen op, kun en enkelt scooters højlydte motor, nåede mine øre. Det var nok avisbuddet. Søren kunne jeg også høre, da han stod i køkkenet og forberedte en kop god og velsmagende kaffe til sig selv. Mens kaffen bryggede, gik han sin vanelige runde i haven. Jeg kunne høre hans træsko da han passerede vinduet til soveværelset. Jeg elsker en søndag morgen som bare kan trækkes i ørene og jeg ingen ting skal nå.

Nu nyder jeg min morgente i det bedst tænkelige selskab, nemlig min mands. Og inden længe tror jeg også at sønnike kommer loppende, jeg har nemlig allerede hørt ham rumster i den anden ende af huset.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Trine
  29. august 2010 at 10:11

  Som en søndag morgen skal være 🙂 Rigtig god søndag til dig og dine, Catarina.

  SVAR
  • Catarina
   29. august 2010 at 10:51

   @Trine: Mange tak skal du have og rigtig meget i lige måde Trine. 🙂

   SVAR
 • Bente
  29. august 2010 at 17:12

  Længe leve søndagslangsomhed! Den kan jeg heller ikke stå for … og jeg har skam også dyrket den i dag :-).

  SVAR
  • Catarina
   29. august 2010 at 20:29

   @Bente: Det er så dejligt når tiden er til det. 🙂

   SVAR
 • Pia
  30. august 2010 at 09:55

  Frimorgener hos jer burde alle misunde, jeg ved det:o)

  SVAR
  • Catarina
   30. august 2010 at 12:27

   @Pia: Nu er du altså alt for sød. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar