Menu
Livet

Søndagmorgen

Søndagen er startet langsomt. Jeg lå længe i sengen og lyttede til lydene der kom ind gennem det åbenstående vindue. Der er faktisk ikke så mange lyde sådan en søndag morgen sidst i august, fuglene er ikke længere så ivrige efter at synde solen op, kun en enkelt scooters højlydte motor, nåede mine øre. Det var nok avisbuddet. Søren kunne jeg også høre, da han stod i køkkenet og forberedte en kop god og velsmagende kaffe til sig selv. Mens kaffen bryggede, gik han sin vanelige runde i haven. Jeg kunne høre hans træsko da han passerede vinduet til soveværelset. Jeg elsker en søndag morgen som bare kan trækkes i ørene og jeg ingen ting skal nå.

Nu nyder jeg min morgente i det bedst tænkelige selskab, nemlig min mands. Og inden længe tror jeg også at sønnike kommer loppende, jeg har nemlig allerede hørt ham rumster i den anden ende af huset.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    29. august 2010 at 10:51