Et virtuelle mødested for modne, bloggende kvinder!

30. august 2010

Bente er barslet med en ny side, Blogkvinder 40+. Det er en side med en oversigt over kvindeuniverset i blogsfære. En side hvor det, ikke kun er muligt, at tilmelde sin blog, men også at fortælle om sin blog og hvorfor man skriver blog. Det er også en side hvor det er muligt at være gæsteblogger. Jeg har tilmeldt mig og glæder mig til at følge udviklingen af dette nye og spænende site. Som kun udvikler sig ved at vi bloggere deltager.

Jeg har lagt et link til siden i min sidebar, så klik endelig på det og se dig lidt omkring på Blogkvinder 40+.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Det første døgn med Blogkvinder 40+ « Blogkvinder 40+ 30. august 2010 at 15:28

  […] så har jeg søreme lige set, at Catarina har lavet et lille ‘reklameskriv’ om Blogkvinder 40+. Mange tak for det . Og mange tak til jer, der har lagt logoet på jeres blog og/eller har linket […]

 • Reply Bente 30. august 2010 at 15:59

  Mange tak for omtalen, Catarina! Det er svært at nå hele ‘reklameindsatsen’ selv, så det er skønt, at du er med ;-).

  Har du i øvrigt ikke lyst til at fortælle lidt om din blog i Mød min blog? Det ville være super, hvis du gad :D.

  • Reply Catarina 30. august 2010 at 19:28

   @Bente: Velbekomme da. 😉

   Jeg har tænkt over det og er også fristet, men du ved mig og min stavning er ikke altid lige god og når det så er sådan et sted jeg skal skrive, kan jeg godt blive lidt mere nervøs. 😉 Jeg siger ikke nej, men vil godt summe lidt over det, håber det er ok.

 • Reply Bente 30. august 2010 at 19:38

  Stavning – intet problem! Jeg kan korrekturlæse din tekst, inden den kommer på siden, hvis du vil ha’ det. Tag du det med i din sumning ;-).

  • Reply Catarina 30. august 2010 at 19:45

   @Bente: Ok, det vil jeg tager med. 🙂

  Skriv en kommentar