Menu
Hverdagen / Weblog

Et virtuelle mødested for modne, bloggende kvinder!

Bente er barslet med en ny side, Blogkvinder 40+. Det er en side med en oversigt over kvindeuniverset i blogsfære. En side hvor det, ikke kun er muligt, at tilmelde sin blog, men også at fortælle om sin blog og hvorfor man skriver blog. Det er også en side hvor det er muligt at være gæsteblogger. Jeg har tilmeldt mig og glæder mig til at følge udviklingen af dette nye og spænende site. Som kun udvikler sig ved at vi bloggere deltager.

Jeg har lagt et link til siden i min sidebar, så klik endelig på det og se dig lidt omkring på Blogkvinder 40+.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

  • Catarina
    30. august 2010 at 19:28