Langt om længe

30. august 2010

Jeg tror jeg kender én som bliver glad når han kommer fra skole. I starten af august tog sønnike jeg ind til mine lokale løbebutik for at finde et par løbesko til ham, da dem han havde var blevet for små og nok ikke helt passede til hans fodstilling. Vi fik målet hans løbestil og det viste sig at han pronerende en lille smule. Sønnike prøvede nogle forskellige og valget en Asics sko, som så bare skulle være et halvt nummer større. Desværre havde de ikke en hjemme i præcis den størrelse, men de ville ringe når de havde. I dag kom beskeden så endelig, at han kunne hente skoene. Jeg kan godt forestille mig at han skal ud på en lille løbetur når han kommer hjem, selvom i dag er en af de lange dage, hvor han først er herhjemme klokken 5.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.