Menu
Dagligdagen

Langt om længe

Jeg tror jeg kender én som bliver glad når han kommer fra skole. I starten af august tog sønnike jeg ind til mine lokale løbebutik for at finde et par løbesko til ham, da dem han havde var blevet for små og nok ikke helt passede til hans fodstilling. Vi fik målet hans løbestil og det viste sig at han pronerende en lille smule. Sønnike prøvede nogle forskellige og valget en Asics sko, som så bare skulle være et halvt nummer større. Desværre havde de ikke en hjemme i præcis den størrelse, men de ville ringe når de havde. I dag kom beskeden så endelig, at han kunne hente skoene. Jeg kan godt forestille mig at han skal ud på en lille løbetur når han kommer hjem, selvom i dag er en af de lange dage, hvor han først er herhjemme klokken 5.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar