Menu
Hverdagen

Hip hurra det’ min fødselsdag

44 år er alderen og jeg synes faktisk, at det er helt ok at blive et år ældre. Og de to firtaller, er da meget pæne at kikke på, de er sådan ret ens i det, ikke 🙂 Dagen skal bruges på lidt praktisk og lidt forberedelse til lørdagens pige tam-tam. I aften er der dømt familiehygge med mine forældre.

Hip hurra det’ min fødselsdag
det er i dag den dag jeg kom frem og sa’
jeg kommer langvejs fra
si’ nu pænt goddag til mig

Så’en en dag som nu den i dag
den sku’ man bare ha’ mange flere af
jeg stemmer for og ja
den er sikker – hvad med dig?

Hurra det’ min fødselsdag. 😀

Tommy Seebach


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

22 Kommentar

  • Catarina
    7. september 2010 at 18:29