Menu
Hverdagslivet...

Efterårsdag

Puha, som det blæser og er koldt derude i den virkelige verden, sådan rigtigt efterårsagtigt, ikke lige det vejr jeg er mest vild med, men jeg må leve med. Lidt godt er der dog ved efteråret og det er, at der snart kan komme ild i brændeovnen og at stearinlysene skal tændes hver dag.

Træerne her omkring er også alle ved at få det smukke flammende løv, som er kendetegnende for efteråret. Nu er det ikke sådan at jeg hadder efteråret, sådan er det ikke, men jeg bryder mig ikke om det våde og blæsende efterår, som nu idag, men sådan et med masser af sol og næsten ingen vind, det er smukt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Anita
  7. september 2010 at 10:49

  Såvidt jeg husker, så ligger Jeres hus sådan lidt hævet op og med en fin udsigt? Hvis det passer for mig, så har I sikkert også en smuk solopgang.

  Det har jeg her fra 2. sals højde og det er den største ting ved september måned; at solopgangene er rene smykker på himlen og det samme med solnedgangene. De kan nærmest tage pusten helt fra mig.

  Det er det positive ved denne måned 🙂

  SVAR
  • Catarina
   7. september 2010 at 11:02

   @Anita: Du husker helt rigtigt med placeringen på vores hus, det ligger højt. Om sommeren kan det knibe med at se solopgangen, for der har træerne alt for mange blade på, men nu, der er de betagende smukke.

   Det er nemlig en af de dejlige ting ved september og også lidt af oktober. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  7. september 2010 at 14:46

  Er der vådt hos jer i dag?
  Her blæser det og er nu lidt overskyet, men solen har skinnet 🙂

  SVAR
  • Catarina
   7. september 2010 at 15:40

   @Helle K.: det var vådt i morges, men det stoppede hurtigt. Solen er begyndt at kikke frem hernede så der er håb. 🙂

   SVAR
 • Bente
  7. september 2010 at 15:23

  Ja tak, helst efterår med masser af solskin og ingen vind :-). Så er det nu ganske kønt – men i dag er der nu lige en omgang for meget vind!

  SVAR
  • Catarina
   7. september 2010 at 15:41

   @Bente: Ja, i dag er det det jeg kalder det “trælse efterår”, dur ikke til blæsevejr. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar