Menu
Hverdagen

Efterårsdag

Puha, som det blæser og er koldt derude i den virkelige verden, sådan rigtigt efterårsagtigt, ikke lige det vejr jeg er mest vild med, men jeg må leve med. Lidt godt er der dog ved efteråret og det er, at der snart kan komme ild i brændeovnen og at stearinlysene skal tændes hver dag.

Træerne her omkring er også alle ved at få det smukke flammende løv, som er kendetegnende for efteråret. Nu er det ikke sådan at jeg hadder efteråret, sådan er det ikke, men jeg bryder mig ikke om det våde og blæsende efterår, som nu idag, men sådan et med masser af sol og næsten ingen vind, det er smukt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    7. september 2010 at 11:02