Menu
Weblog

Søgning, nu med billeder

Jeg har længe ikke være helt tilfreds med den måde en søgning, eller for den sag skyld kategorierne, blev vist her på siden. Jeg har nu endelig fundet et plugin som viser søgningerne bedre og flottere. Hvis du f.eks skriver cykel i søgefeltet, blev det før pluginet vist sådan her, som er den måde de fleste af jer kender det:

..men efter at jeg har installeret det nye plugin, ser det sådan her ud. Indrøm det, det er da en meget pænere præsentation af indlæggene.

De indlæg hvor der så ikke er billede, kan man enten lave et billede selv den pluginet så selv henter eller bruge det som er default. Jeg bruger endnu det som er default, men regner med at lave mit eget billede


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    9. september 2010 at 16:01