Menu
Livet

Hvordan så du ud i 70′erne?

Jeg så lige denne lille leg, hos blogkvinder 40+ og efterfølgende hos både Rejen og Anette og synes jeg ville lege med, for det er én af de lidt sjovere lege – altså mest sjovt er det at kikke på de andres billeder 😉 , for det er ikke sådan lige at finde et billede fra 70’erne. Jeg har nemlig slet ingen skole billeder fra den tid så de eneste billeder jeg har er fra forskellige begivenheder. Jeg har dog en del med min garderuniform på og det er så også et af dem jeg viser her. 🙂

For filan hvor var jeg ung, billedet her er fra 1979 og jeg er altså 13 år og havde da spillet cornet i Odense Pigegarde i 3 år. Jeg nåede at spille der i 9 år inden jeg stoppede. Mit daværende arbejde som tjenerelev og senere tjener, levnede ikke megen tid til fritidsaktiviteter.

23 kommentar

  • Catarina
    10. september 2010 at 12:23