Menu
Her hos os

Morgenmørke

Det er ikke meget lys derude i verdenen, klokken lidt i 6. I det fjerne anes lige en lille spæd stribe af en lysere himmel. Nu er solen heldigvis stået op og her er ikke længere samme behov for elektrisk lys. Dejligt. Lige nu nydes morgenteen i det skønneste selskab, nemlig sønnike. Vi når altid lidt morgenhygge inden han skal ud af døren og med rutebilen ind til Odense. vor han skifter til bybussen. I dag har han en lang da, helt til kl. 16, og inden han så er hjemme, når klokken at blive 16:50. Ikke noget at sige til at han er lidt brugt når han når sidst på ugen. Nå, teen kalder.

Godmorgen. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar