Morgenmørke

13. september 2010

Det er ikke meget lys derude i verdenen, klokken lidt i 6. I det fjerne anes lige en lille spæd stribe af en lysere himmel. Nu er solen heldigvis stået op og her er ikke længere samme behov for elektrisk lys. Dejligt. Lige nu nydes morgenteen i det skønneste selskab, nemlig sønnike. Vi når altid lidt morgenhygge inden han skal ud af døren og med rutebilen ind til Odense. vor han skifter til bybussen. I dag har han en lang da, helt til kl. 16, og inden han så er hjemme, når klokken at blive 16:50. Ikke noget at sige til at han er lidt brugt når han når sidst på ugen. Nå, teen kalder.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar