Menu
Hverdagen

Morgenvisit

Inden længe skal jeg ud i verdenen. Jeg skal på et morgenvisit os min tandlæge. Ikke fordi der er noget galt, han har såmænd bare inviteret til et almindeligt eftersyn. Det kommer nok ikke til at tage længere tid, end hvad et eftersyne og en tandrensning tager. Jeg vil blive meget forbavset hvis, jeg har noget der skal laves, for det har jeg ikke haft de sidste 25 år. 🙂

Jeg elsker at komme til tandlægen og specielt følelsen efter sådan en omgang tandrensning og polering af tænderne er fantastisk. Jeg er den der er smuttet.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    13. september 2010 at 09:34