Morgenvisit

Inden længe skal jeg ud i verdenen. Jeg skal på et morgenvisit os min tandlæge. Ikke fordi der er noget galt, han har såmænd bare inviteret til et almindeligt eftersyn. Det kommer nok ikke til at tage længere tid, end hvad et eftersyne og en tandrensning tager. Jeg vil blive meget forbavset hvis, jeg har noget der skal laves, for det har jeg ikke haft de sidste 25 år. 🙂

Jeg elsker at komme til tandlægen og specielt følelsen efter sådan en omgang tandrensning og polering af tænderne er fantastisk. Jeg er den der er smuttet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Morgenvisit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.