Menu
Hverdagen

Sød tandlæge

Jeg har altså bare en sød tandlæge. Ikke kun fordi han aldrig er laver noget alvorligt ved mine tænder, men han er bare sådan et rat menneske og de mennesker der arbejder i hans klinik er også rigtig sympatiske. Klinikassistenten, som altid er den samme hos Steen, ja, det hedder min tandlæge, er sådan en person som ikke siger så meget under selve forløbet, men nå jeg så går ud for at betale, (gider ikke have en regning tilsendt) så får vi altid en lille sludder. Man føler sig velkommen. Dejligt.

Ja, og i dag var der jo så heller ikke noget galt med alle mine 30 tænder. 🙂

0

2 kommentar

 • Rejen
  13. september 2010 at 11:23

  Åh , det er så dejligt når der ikke skal laves noget….jeg har også den sødeste tandlæge og hende skal jeg besøge på torsdag…også til almindeligt eftersyn…..god dag til dig…

  Reply
  • Catarina
   13. september 2010 at 11:32

   @Rejen: Ja. det er skønt. Dejligt at høre at også din tandlæge er sød, for jeg tror det langt hen af vejen er derfor mange ikke er glade for at gå til tandlæge, fordi tandlægen ikke er en alt for tiltalende person. 😉

   God fornøjelse på torsdag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar