Skøn tørre dag

13. september 2010

Inden visittet hos min søde tandlæge, skyndte jeg mig at sætte vaskemaskinen i gang med det første læs sengetøj. Da jeg returnerede var den lige akkurat færdig og klar til at blive hængt ud. Nu er den anden maskine igang og inden længe er den også klar til at blive hængt ud på tørresnorene.

Åhh, hvor er det skønt at det i dag er muligt at tørre tøj på det store tørrestativ. Det er altså meget lettere at få tørt, når det kan hænge og flagre, en når det er foldet sammen og hænger på det lille sammenklappelige stativ.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 13. september 2010 at 12:04

  To sjæle en tanke – jeg har også mit sengetøj ude idag – måske sidste chance i denne uge 🙂

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 13:22

   @Helle K.: Det var også det jeg tænkte. Så ud med det. 😀

 • Reply Rejen 13. september 2010 at 15:56

  Åh, det dufter bare så dejligt når tøjet har hængt udenfor….især sengetøjet….

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 16:08

   @Rejen: Det er også ligfør at kastede mig i sengen, da jeg havde lagt det på. 😀

 • Reply Mikkel 13. september 2010 at 23:52

  Ahh, ja. Så skønt!

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 07:39

   @Mikkel: 🙂

  Skriv gerne en kommentar