Menu
Dagligdagen

Skøn tørre dag

Inden visittet hos min søde tandlæge, skyndte jeg mig at sætte vaskemaskinen i gang med det første læs sengetøj. Da jeg returnerede var den lige akkurat færdig og klar til at blive hængt ud. Nu er den anden maskine igang og inden længe er den også klar til at blive hængt ud på tørresnorene.

Åhh, hvor er det skønt at det i dag er muligt at tørre tøj på det store tørrestativ. Det er altså meget lettere at få tørt, når det kan hænge og flagre, en når det er foldet sammen og hænger på det lille sammenklappelige stativ.

0

6 kommentar

 • Helle K.
  13. september 2010 at 12:04

  To sjæle en tanke – jeg har også mit sengetøj ude idag – måske sidste chance i denne uge 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. september 2010 at 13:22

   @Helle K.: Det var også det jeg tænkte. Så ud med det. 😀

   Reply
 • Rejen
  13. september 2010 at 15:56

  Åh, det dufter bare så dejligt når tøjet har hængt udenfor….især sengetøjet….

  Reply
  • Catarina
   13. september 2010 at 16:08

   @Rejen: Det er også ligfør at kastede mig i sengen, da jeg havde lagt det på. 😀

   Reply
 • Mikkel
  13. september 2010 at 23:52

  Ahh, ja. Så skønt!

  Reply
  • Catarina
   14. september 2010 at 07:39

   @Mikkel: 🙂

   Reply

Skriv en kommentar