Snupper lige cyklen

13. september 2010

..og ja…. cykler til spinning. Vejret er jo aldeles pragtfuldt og jeg trænger til at mærke min puls og få svedt igennem.

Ses. 8)

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 13. september 2010 at 17:23

  Jeg skulle ha været til træning i morges, men min hals syntes åbenbart at jeg skulle blive inde….æv. Håber på at være klar til i morgen, for jeg synes det er så dejligt at starte dagen med en tur i fitnesscenteret. Det bliver en vane man ikke vil undvære.

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 19:32

   @Therese: Ejj, hvor træls, håber du bliver ok til i morgen. God bedring ven. 🙂 Det er nemlig dejligt at få motion og jeg ville ikke undvære det. 🙂

 • Reply Kaja 13. september 2010 at 19:52

  Det er bare om at udnytte vejret, mens det er til cykling. Jeg tænkte på, løber du slet ikke mere?

  Hav en god aften.

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 07:38

   @Kaja: Ja, det var en dejlig omgang ude i det fri. 🙂 Jow, selvfølgelig løber jeg stadig, kan da slet ikke undvære det. 🙂

   God tirsdag til dig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar