Snupper lige cyklen

13. september 2010

..og ja…. cykler til spinning. Vejret er jo aldeles pragtfuldt og jeg trænger til at mærke min puls og få svedt igennem.

Ses. 8)
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 13. september 2010 at 17:23

  Jeg skulle ha været til træning i morges, men min hals syntes åbenbart at jeg skulle blive inde….æv. Håber på at være klar til i morgen, for jeg synes det er så dejligt at starte dagen med en tur i fitnesscenteret. Det bliver en vane man ikke vil undvære.

  • Reply Catarina 13. september 2010 at 19:32

   @Therese: Ejj, hvor træls, håber du bliver ok til i morgen. God bedring ven. 🙂 Det er nemlig dejligt at få motion og jeg ville ikke undvære det. 🙂

 • Reply Kaja 13. september 2010 at 19:52

  Det er bare om at udnytte vejret, mens det er til cykling. Jeg tænkte på, løber du slet ikke mere?

  Hav en god aften.

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 07:38

   @Kaja: Ja, det var en dejlig omgang ude i det fri. 🙂 Jow, selvfølgelig løber jeg stadig, kan da slet ikke undvære det. 🙂

   God tirsdag til dig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar