Menu
Hverdagen

Sikke en nat

Det har regnet helt vildt her på Fyn i nat og det lader til at ville fortsætte i dag med. Ikke så voldsomt som i nat men mere sådan en silende regn. Jeg havde ikke lige tænk på at det ville ære så voldsomt i nat så puderne i de hvide stole, som står under det store udhæng, der hvor jeg også plejer at tørre tøj, når vejret er dårligt, er blevet plask våde, da vinden er komme fra stik syd og blæst regnen ind.

Nu har jeg smidt begge puder og betræk i vaskemaskinen og når de er færdige, kommer de ikke ud og hænge, men bliver simpelthen smidt i tørretumbleren. Basta!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    14. september 2010 at 11:24