Sikke en nat

14. september 2010

Det har regnet helt vildt her på Fyn i nat og det lader til at ville fortsætte i dag med. Ikke så voldsomt som i nat men mere sådan en silende regn. Jeg havde ikke lige tænk på at det ville ære så voldsomt i nat så puderne i de hvide stole, som står under det store udhæng, der hvor jeg også plejer at tørre tøj, når vejret er dårligt, er blevet plask våde, da vinden er komme fra stik syd og blæst regnen ind.

Nu har jeg smidt begge puder og betræk i vaskemaskinen og når de er færdige, kommer de ikke ud og hænge, men bliver simpelthen smidt i tørretumbleren. Basta!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Rejen 14. september 2010 at 09:47

  Sådan !!!

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 11:24

   @Rejen: 😛

 • Reply Helle 14. september 2010 at 11:46

  Her har det også regnet voldsomt. Jeg havde planer om en morgensvømmetur, men – uhhhhhhh – jeg krøb langt ned under dynen, da jeg hørte hvordan det splaskede ned kl. 5.

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 12:19

   @Helle: Det ville jeg også have gjort hvis jeg var dig. Nu er solen heldigvis ved at kikke lidt igennem, altså ikke sådan med blå himmel eller noget, men med et par enkelte solstrejf. 🙂

 • Reply Helle K. 14. september 2010 at 14:07

  Godt tænkt 🙂
  Her har vist også regnet i nat, nej jeg kan se, at det har regnet… og vi har fået lidt småregn i dag, men ikke noget særligt.

  • Reply Catarina 14. september 2010 at 14:27

   @Helle K.: Jeg åber ikke der kommer mere i dag – gider ikke se mere regn. 🙂

  Skriv gerne en kommentar