Menu
Motion / Teknologi

H. C. Andersen ½ Marathon for kvinder 2010

I søndags var det indre Odense spærret af da det årlige H. C. Andersen Marathon skulle løbe af stablen. Jeg deltog ikke selv, da mine hofter/ryk ikke er helt på toppen i disse dage. :(
958 kvinder deltog deltog i den ½ Marathon for kvinder, som er blevet ret så populær.

Jeg fulgtes med nogle deltager fra lokalområdet. Tre skulle løbe og to af os var “skadet” og skulle derfor være heppere. Da starten var gået, kørte Jette og jeg ud omkring 10 km mærket for at heppe. Inden længe kom de første cyklister og han kunne fortælle at den første kvinde var på vej og at hun lå langt foran de øvrige. Vi kikkede på uret som kun sagde 35 minutter – Fuck, hun løber hurtigt sagde vi og det gjorde Maria Sig så sandelig. Da hun passerede 10 km, var hun 10 minutter foran nummer 2, 3 og 4 og Marias slut tid blev 1:18:58 -Imponerende!

Hvis du har lyst, så kan du klikke på billedet her nedenfor for at se flere billeder.

H.C Andersens ½ Marathon for kvinder 2010

 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentar

  • Catarina
    21. september 2010 at 10:11