H. C. Andersen ½ Marathon for kvinder 2010

I søndags var det indre Odense spærret af da det årlige H. C. Andersen Marathon skulle løbe af stablen. Jeg deltog ikke selv, da mine hofter/ryk ikke er helt på toppen i disse dage. 🙁
958 kvinder deltog deltog i den ½ Marathon for kvinder, som er blevet ret så populær.

Jeg fulgtes med nogle deltager fra lokalområdet. Tre skulle løbe og to af os var “skadet” og skulle derfor være heppere. Da starten var gået, kørte Jette og jeg ud omkring 10 km mærket for at heppe. Inden længe kom de første cyklister og han kunne fortælle at den første kvinde var på vej og at hun lå langt foran de øvrige. Vi kikkede på uret som kun sagde 35 minutter – Fuck, hun løber hurtigt sagde vi og det gjorde Maria Sig så sandelig. Da hun passerede 10 km, var hun 10 minutter foran nummer 2, 3 og 4 og Marias slut tid blev 1:18:58 -Imponerende!

Hvis du har lyst, så kan du klikke på billedet her nedenfor for at se flere billeder.

H.C Andersens ½ Marathon for kvinder 2010

 
 
 
 
 
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “H. C. Andersen ½ Marathon for kvinder 2010”

  • @Helle K.: Jeg har fået nogle piller af lægen og holder mig så i ro i denne uge – ingen spinning eller løb før det er gået over. 🙁

 • Er du gal det er hurtigt – jeg er behørigt imponeret! Løb mit første halvmarathon i Viborg i søndags, men slet ikke på den tid 😉 Jeg kom dog under 2 timer – trods sygdom op til…

  God bedring til dig – kunne forestille mig det gjorde en lillesmule ondt kun at kigge på…!

  • @Stine: Super flot at du kom under 2 timer, tillykke med det. 🙂

   Det var imponerende af Maria, hun er vel nærmest et naturtalent. 🙂

   Ja, både Jette og jeg stod og skummede over at vi ikke var med. 🙁

 • Jeg var faktisk også lidt stolt af mig selv. For et år siden virkede 21 km. uoverskueligt – nu glæder jeg mig til at prøve det igen 😉

  Håber snart kroppen arter sig så du kan komme afsted igen!

  • @Stine: Bare hold det ved lige, så er ingen sag næste gang. 🙂

   Jeg håber også jeg snart kan komme igang igen, men det liver ikke i denne uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.