Menu
Hverdagen

Gæstebud

Denne weekend står i festividasens tegn. Her til aften arriviere gode venner fra Kalundborg og der skal hygges og snakkes igennem, inden vi lørdag alle skal til fest med overnatning på Hotel Grand i Odense. Normalt ligger denne årlige sammenkomst på den første weekend i september, men da der er et specielt arrangement på Teknikum her i morgen, så er arrangementer flyttet til nu. Det var jeg lidt glad for, for det gav mig mulighed for at holde min fødselsdag, næsten på dagen.

I år er det 20 år siden at Søren og hans klassekamerater blev færdig på Teknikum, for pokker hvor tiden dog går stærkt. Jeg husker tydeligt første gang jeg var med til sådan en fest – det er så 10 år side.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    24. september 2010 at 08:18