Menu
Hverdagen

Søndagsslaphessysler

Det er ikke den store aktivitet der er den fremherskende her – vi er vist lidt matte i koderne begge to. Maskiner i huset er dog sat på arbejde, det gælder både opvaskemaskinen, vaskemaskinen snurre med håndklæder og sengetøj fra vores liggende gæster og inden længe kommer også tørretumbleren til at kører.

Om en lille time kommer endnu en maskine til at arbejde, for da starter jeg Peugeoten og køre ind og henter sønnike ved banegården. Han var i går til genforeningsfest med den fra efterskolen og har så overnattet i Vejle. Nogle dage er er det altså bare dejligt at have maskiner til at klare opgaverne for én. 😉

0

2 kommentar

 • rejen
  26. september 2010 at 17:39

  Ja, det er da godt man ikke skal vaske tøj i hånden….hold da op et arbejde….hehe….nogle maskiner er bare gode at have…god søndag aften

  Reply
  • Catarina
   26. september 2010 at 17:53

   @rejen: Ja, vi kunne ikke bestille andet end at så bøjet over grukedlerne. 😀

   Også en god søndag aften til dig.

   Reply

Skriv en kommentar